Daca observati ca nu mai scriu atat de des pe blog si ca sunt prea putin activa, sa stiti ca nu e vina mea, ci numai a schimbarilor care m-au luat pe nepregatite si m-au bulversat. Fiecare gand al meu se invarte in jurul acestor schimbari. Fie ca imi fac planuri legate de ceea ce voi lua cu mine cand voi pleca, fie ca ma intreb daca baietii mei sunt bine sau le lipseste una, alta, fie ca ma intreb cum, cand si cu ce voi pleca, totul se rezuma numai si numai la micul meu univers. De cateva zile ma tot chinui sa descopar cum ar fi mai rentabil pentru mine sa calatoresc si asta pentru ca Bruno este un caine dificil, cu care nu oricine se poate intelege.

Intr-o prima faza ne-am gandit ca voi zbura eu cu avionul, iar el va merge cu un microbuz special pentru transport caini. M-am uita la masina si pare sa fie in regula: are anvelope noi, are sisteme de climatizare, are tot ceea ce ii trebuie unei masini. De asemenea, transportatorul spune ca exista ingrijitori care se ocupa de animale pe intreaga perioada a “plimbarii” si nu am de ce sa nu cred acest lucru. Problema este ca Bruno, fiind atat de dificil si adaptndu-se atat de greu schimbarilor daca nu sunt langa el, cel mai probabil va suferi cumplit si nu va ajunge in cea mai buna stare in UK.

Din acest motiv as prefera sa renunt eu la zborul cu avionul si sa fac drumul pana acolo intr-o masina, alaturi de catelul meu. Totusi, o asemenea plimbare nu ar fi tocmai ieftina, caci as avea nevoie de o cusca metalica mare pentru Bruno si de o persoana dispusa sa ne transporte contra unei sume de bani nu foarte mare. Am putea plati benzina si niste cafele, dar nu stiu daca ne-am permite mai mult de atat. Avem un prieten care are masina, are aer conditionat, are spatiu suficient, are frane bune, are anvelope noi (apropo de ele, sa stiti ca puteti gasi anvelope de tot felul la preturi bune pe site-ul www.anvelomag.ro), dar sta destul de rau cu timpul liber. Deocamdata nu l-am intrebat daca ar dori sa vada Scotia, dar probabil o voi face cand va veni vremea, caci mi se pare cea mai la indemana solutie.

Ah, si stiti care e ironia? Ca acolo, departe, in locul unde voi merge, sotul meu tocmai planuieste sa cumpere o masina, sa aiba cu ce sa se deplaseze la serviciu. Asadar, atunci cand va veni vremea sa imi iau cainele si sa plec in lumea mare, cel mai probabil familia mea deja va avea o masina. Ma voi bucura de ea in UK, daca totul va merge dupa cum speram, iar pana acolo voi incerca sa conving un prieten (pana la urma, la asta sunt buni prietenii, sa te ajute la nevoie, nu?) ca trebuie sa vada Scotia. Si, drept multumire, ii voi recomanda un site cu anvelope de buna calitate la preturi corecte – www.anvelomag.ro.