De când am deschis acest blog şi până în prezent a curs ceva apă pe Dunăre. Am scris pe el cam tot ce mi-a trecut prin cap (excepţie fac treburile care sunt numai ale mele, normal) şi rar, foarte rar am adus vorba despre ceea ce ştiam că se mai întâmplă în oraşul meu. Consideram (încă mai consider) că pentru acest gen de informaţii există anunturi ziare regionale, există rubrici speciale în diverse publicaţii tipărite sau online, deci nu avea sens să mai umplu şi eu paginile  blogului cu ceea ce deja se anunţase pe internet. Excepţie au făcut cazurile în care a fost nevoie şi am vrut să ajut oameni cu probleme, să povestesc despre evenimente la care am participat sau să pun link spre vreun prieten blogger din Ploieşti.

Poate vă amintiţi de băiatul care a avut un grav accident de maşină în noiembrie 2012. Atunci am cerut oamenilor să doneze sânge pentru el, căci aşa mi s-a părut firesc să procedez. Poate vă amintiţi şi de concursul cu maşinuţe, concurs organizat de un blogger şi destinat bloggerilor. M-am simţit excelent în acea zi, am cunoscut o mulţime de colegi şi mi-a făcut plăcere să scriu câteva cuvinte despre fiecare dintre ei. Poate vă amintiţi şi de articolul în care anunţam că urma să aibă loc un eveniment destinat combaterii obezităţii, eveniment la care nu am participat, dar pe care mi-a făcut plăcere să îl sprijin scriind pe blog.

Cred că mai am şi alte anunţuri pe blog, prin articolele mai vechi. De ceva timp mă bântuie ideea de a deschide o nouă rubrică aici, să am un loc în care să povestesc despre ceea ce se mai întâmplă în oraşul meu, căci sunt atât de multe evenimente interesante, despre care prea puţină lume ştie şi pe care ar fi păcat să nu le promovez, dacă tot aflu de ele. De exemplu, joi am participat la finala dintre echipele de baschet masculin CSU Asesoft şi CSM Oradea, meci terminat cu victoria ploieştenilor. Nu am urmărit anunţurile din ziare şi nici ştirile televiziunilor, însă am aflat pe facebook că nu s-a spus mai nimic despre această victorie, căci toţi erau preocupaţi de începutul campionatului de fotbal.

Tot săptămâna trecută am aflat despre o ispravă grozavă a unor elevi de la un liceu ploieştean. Am convingerea că prea puţini ştiu despre ce este vorba. Nici eu nu voi scrie acum, căci am de gând să fac şi nişte poze, pentru a arăta lumii că tinerii noştri fac şi lucruri bune, frumoase, ce merită a fi lăudate. Acestea fiind plănuite, să nu vă miraţi dacă veţi vedea pe blogul meu o nouă categorie, una cu anunţuri de tot felul despre ceea ce se întâmplă prin Ploieşti.