Grecia, Halkidiki. Oameni care au vrut doar să se simtă bine în acest paradis terestru și-au găsit sfârșitul aiurea, din cauza vântului foarte puternic.

Tot mai multe animale moarte din cauza kilogramelor (kilograme!) de plastic înghițite care le-au rămas în stomac. Plasticul nostru, al oamenilor.

Urșii în România. Rămași fără teritorii, înfometați sau doar obișnuiți să primească mură-n gură de la trecători, coboară spre orașe. Inconștienții își fac selfiuri cu ei. Rareori au urșii norocul de a scăpa neîmpușcați.

Câini abandonați pe străzi, prin păduri, prin adăposturi, pe unde nici nu îți trece prin cap. Fenomen imposibil de stopat în țara noastră.

Nivelul de radiaţii lângă submarinul sovietic K-278 “Komsomoleţ” cu propulsie nucleară, care s-a scufundat în Marea Norvegiei, depăşeşte de 100.000 de ori nivelul admis.

Oameni care încă mai distribuie articolul mincinos referitor la moartea, în America, a fetiței adoptate.

Iată câteva dintre știrile acestei dimineți. Am vrut doar să îmi beau cafeaua pe facebook. Mă trezisem bine, odihnită, veselă, cu poftă de viață și cu o mie de planuri în minte. Acum sunt tristă, cu moralul la pământ. Voi, oameni, cum vă mai puteți bucura de viață când vedeți cum viața pe acest pământ se irosește în van?