Am renunţat în ultima clipă la ideea de a face pe majoreta, atunci când mi s-a amintit că nu mai am de mult 16 ani. Dar am susţinut prin aplauze repetate echipa bloggerilor ieri dimineaţă, la meciul pe care l-au jucat contra juniorilor de la Asesoft.

După primele minute de joc am crezut că ai noştri nu vor putea duce meciul până la capăt. Dar şi-au revenit surprinzător de repede, s-au acomodat, au depăşit momentul critic şi chiar au reuşit să îi învingă pe talentaţii puşti ai Asesoft-ului (cu ajutorul arbitrului-antrenor, care a închis ochii de câteva ori, în momentele-cheie).

Din echipa bloggerilor au făcut parte Kriogen, Aditză, 3ditorial, Cojo şi bine-nţeles Mihai al meu. De pe margine, echipa a fost susţinută de Haotik, Ana Q. Luci, soţul Anei şi subsemnata. Câteva imagini puteţi găsi la Ana şi la Haotik.

Mi-a plăcut atmosfera relaxată, mi-au plăcut copiii ambiţioşi, competitivi şi l-am “intervievat” pe managerul lor, Ionuţ Urzeală. Aşa am aflat că vă puteţi înscrie copiii la baschet, în cadrul echipei de juniori Asesoft, dacă sunteţi din Ploieşti, că antrenamentele vor fi tot mai grele, pentru că scopul este să se facă performanţă, că li se insuflă copiilor până şi valori morale. Faptul că sunt primiţi aici şi copii care nu au acasă o bună situaţie materială, că sunt sprijiniţi, încurajaţi,  mi se pare un lucru extraordinar.

Nu pot decât să le urez mult succes în continuare şi să le promit că îi voi urmări pe mai departe, că voi mai participa la meciurile lor, că vă voi mai povesti despre ei, pentru că mi-au facut o impresie foarte bună.

PS: Aş vrea ca data viitoare să îmi iau şi nepotul cu mine, poate se va simţi atras de acest sport mai mult decât de fotbal.