Trecut-au vremurile in care stateam la cozi, in magazinele partenere Orange pentru a incarca cartela. Asteptam la rand, pierdeam ceva vreme acolo si incarcarea efectiva mai dura si ea ceva vreme pana cand mentionai datele. Iar statul la coada continua pana cand aveai confirmarea prin sms ca ti s-a activat oferta. Uita de asa ceva! Afla despre incarca.ro!

Nu degeaba se spune ca online este mai simplu si mai rapid. Iata ca acum poti spune acelasi lucru si despre nevoia de reincarcare cartela Vodafone online cu card. Si nu doar a acestei cartele. Din pagina incarca.ro poti incarca si cartele de la Orange sau Telekom.

Cum incarci online o cartela telefonica

Acceseaza pagina www.incarca.ro. Aici a un ghid practic, o interfata usor de folosit. Asadar chiar daca nu esti un priceput in ale comenzilor online, nu iti va fi greu sa navighezi aici. Completezi numarul de telefon, suma cu care doresti sa platesti online. Nu te astepta sa petreci prea mult timp completand date inutile si dand click dupa click. Ai plata securizata si totul este simplificat aici.

Asadar, iti sunt prezentate pachetele cu ofertele. Cu toate detaliile incluse, minute, trafic de internet, bonusuri, valabilitate etc. Selectezi pachetul dorit si la un click distanta totul este confirmat. Trebuie sa stii ca aceasta platforma nu iti stocheaza datele, nu prelucreaza datele personale, nu le afiseaza cine stie pe unde.

Cand iti este utila aceasta metoda de reincarcare

Practic oricand. Pentru cei care inca nu isi dau seama ca online-ul este de baza acum si ca pot salva timp utilizand aceasta metoda, iata ca si la capitolul reincarcare cartela Vodafone online cu card au o lectie de invatat. Este de la sine inteles ca salvezi timp si energie.

  1. Nu te deplasezi.

In zilele noastre iti mai vine sa stai la coada? Sa te stresezi ca nu ajungi la timp la magazinul X? Sa pierzi timp in trafic pentru a merge la magazinul fizic al unui partener Orange, Vodafone sau Telekom? Nici gand. Astfel de pasi sunt exclusi din schema.

  1. Incarci cartela oricand

Exista poate la cartelele PrePay acest dezavantaj ca la un moment dat expira acea optiune, indiferent cate minute sau sms-uri mai sunt valabile. Si cand iti este lumea mai draga, vorba romanului din popor, nu mai ai credit sa suni. Nu te stresa, nu pierzi multa vreme pana cand reincarci cartela. Incarca.ro iti confirma imediat oferta activa.

  1. Poti apela la aceeasi pagina pentru reincarcari Orange, Vodafone sau Telekom

Unii au ramas clienti fideli acelui operator cu care au si inceput colaborarea in vremurile de inceput ale telefoanelor mobile in vietile noastre. Fie ca esti client Orange, Vodafone sau Telekom trebuie sa stii ca reincarcarea cartelelor PrePay poate fi efectuata din aceeasi pagina – incarca.ro!

Asadar, poate ca pana nu incerci nu stii real de beneficiile acestei metode. Incearca pentru tine si pentru cei dragi tie si recomanda si lor calea optima. Sa nu piarda timp cand pot face mai rapid incarcarea!