De când m-am înscris în Clubul poveştii parfumate sunt tot mai interesată de parfumuri, de felul în care o aromă sau alta ne scoate feminitatea în evidenţă, de felul în care un parfum sau altul ne face să fim diferite, unice, fermecătoare, de încrederea pe care fiecare femeie o capătă atunci când foloseste un parfum bun, de calitate.
Am învăţat de la colegele de club că fiecare parfum ce nu se încadrează în categoria “liniar”, conţine trei note distincte, care caracterizează nivelele de volatilizare ale ingredientelor din compoziţie: de vârf- formate din arome care se volatilizează rapid, de mijloc (de inimă)- reprezentând mirosul pe care îl simţim la o jumătate de oră de la aplicare şi de bază- care se simt la două ore de la aplicare şi care dau putere parfumului.

Văzând atâtea reduceri şi promoţii pe aoro.ro, site care comercializează parfumuri, dar şi machiaje, produse pentru îngrijirea corpului, a tenului, a părului, produse de igienă dentară şi protecţie solară, mi-am spus că trebuie să vă vorbesc despre ele. Am găsit aici parfumuri renumite la preţuri foarte mici, parfumuri tentante atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Sunt convinsă că toată lumea a auzit de Calvin Klein, Hugo Boss, Paco Rabanne, Dolce & Gabbana sau Roberto Cavalli. Aţi auzit cumva şi de lichidările de stoc de pe aoro?

promotii

Nu este nimic în neregulă cu aceste parfumuri. Sunt originale şi au preţuri reduse (multe dintre ele sunt vândute la preţul de achiziţie) pentru că sunt produse sezoniere sau când o ediţie este limitată în timp. Fiecare comandă ne poate aduce un cadou la alegere, iar asta îmi place mult. Deja plănuiesc să strecor cu dibăcie mici aluzii în discuţiile mele cu Mihai, cu speranţa că mă va surprinde cu un cadou găsit la promoţie pe acest site.

promotii2

Visez cu ochii deschişi la Dolce & Gabanna The One, parfum care mi s-ar potrivi de minune în această perioadă, când primăvara bate la uşă, iar mie îmi este dor de gingaşa iasomie. Parfumul are o compoziţie florală-orientală, care combină fineţea piersicilor proaspete cu mirosul exotic al litchi-ului chinezesc şi dulceaţa vaniliei. Nota de mijloc aduce arome de crini albi şi muguri de iasomie, iar baza aduce cu sine miresme de muşchi, ambră şi mosc. Ce poate fi mai potrivit pentru luna aprilie, care se pregăteşte să ne salute?

Dacă aş reuşi să primesc şi un cadou drăguţ la cumpărarea parfumului, aş fi cea mai fericită. Am găsit pe site, la secţiunea lichidări de stoc, un gel de duş de la Nina Ricci. Mă întreb dacă l-aş putea primi cadou, pentru că mi-a fost recomandat de o prietenă care foloseşte acest sortiment şi este tare mulţumită de el. Însă m-aş mulţumi şi cu un şampon pentru păr sensibil de la L’ Oreal, cu lăptişor de matcă, pentru ca părul meu fragil să se regenereze.

Aţi putea crede că site-ul este doar pentru femei, văzând că vorbesc despre parfumuri de damă şi şampoane. Nimic mai fals! Aoro oferă o gamă largă de produse bărbaţilor: parfumuri de calitate, tratamente anti mătreaţă, spumă de bărbierit pentru ten sensibil, geluri de păr…, cam tot ce ar trebui să aibă în baie un bărbat care se respectă.

Sper că v-am convins să intraţi pe aoro.ro şi să profitaţi de promoţiile şi reducerile pe care le au în ofertă.