Skip to main content

Am alunecat pe o pantă greşită

      Descopăr cu uimire că m-am lăsat dusă de val şi acest lucru nu-mi place deloc. M-am lăsat păcălită de ideea că trebuie să cresc în Zelist, în loc să am grijă de calitatea articolelor  pe care le-am postat.
      În aprilie am scris 41 de postări, din care cel puţin 7 sunt lepşe. Alte 4 postări sunt doar poze participante la Happy weekend, vreo 3 au poze şi doar mici explicaţii lângă, 4 articole sunt scrise pentru diverse campanii, alte 3 sunt scrise ca şi guest posturi, mai e şi un interviu.
      La un mic calcul făcut în grabă realizez că de fapt mare lucru eu nu am scris luna asta. M-am lăsat amăgită de mirajul creşterii în acel top care nu stiu dacă foloseşte la ceva, în loc să scriu ce aveam în cap.
      Dar eu nu vreau să mă fac cunoscută în acest mod, iar dacă de acum încolo zelistul va arăta că n-am mai crescut prea puţin îmi pasă. Dacă vedeţi că alunec iar pe această pantă vă rog să nu ezitaţi să-mi atrageţi atenţia.

Comments
 • Zdwuby April 24, 2012 at 11:07 am

  Pozitia in Zelist nu merita sa iti pierzi stilul si modul de a scrie…mai bine o pozitie mai jos, dar cum vrei tu …decat o pozitie mai sus, dar obtinuta prin pierderea stilului tau real:p

 • Radu April 24, 2012 at 11:46 am

  Pe toti ne ia valul din cand in cand:)
  La blogul meu mai greu cu valu' dar de la 9 dimineata incerc sa gasesc o idee de articol si n-am reusit 🙁
  Si lasa, ca si zelist-ul e bun la ceva

 • Florin Ruşanu April 24, 2012 at 1:14 pm

  Că tot ai adus vorba, blogu' tău îi plin de chestii inutile şi irelevante. Cu timpul… 🙂

 • Dan April 24, 2012 at 2:38 pm

  Toti am trecut prin faza asta. Si zelistul asta a avut o chestie pe la începutul anului ca ne-a descalificat pe toti, habar n-am de ce.
  Problema-i ca dupa ce vezi ce usor este sa publici aproape în fiecare zi poze, muzici, bancuri si lepse, nu prea mai ai chef sa scrii altceva serios. Când citesc ce scriam acum trei ani o data sau de doua ori pe saptamâna mi-e rusine de ce fac acum. Nimeni nu mai are timp si chef, e felul nostru de a ne descoperi fata. Numele blogului tau e mobilizator dar e greu sa iesim din rutina.

 • ffllooaarreeaa April 24, 2012 at 5:11 pm

  Inceputul meu a fost demobilizator.Am dat din intamplare peste un ziarist foarte bun din Iasi, care posta cate 6-10 articole pe zi..Era un tip frumusel,scria bine si la obiect,apoi seara comentarii.Nu prea intelegeam pentru ce atata agitatie,mai tarziu m-am lamurit.Am pus mana pentru prima data pe un calculator dupa ce am iesit la pensie,timp am,placere de a invata am si mi-am bagat nasul cam peste tot.Imi place sa citesc ce scriu diferite persoane,ca varsta,profesie,zona geografica,etc.Nu vad de ce unii spun ca scrii "chestii inutile si irelevante".Nu-l obliga nimeni sa citeasca.Scrie ce vrei si cum vrei.Se vor gasi cititori care le vor gasi interesante.

 • waven April 24, 2012 at 5:36 pm

  Nu uita ce-ai scris chiar tu în „PRIMUL PAS”. Poziția în ZeList-ul și alte porcărioare d-astea ieftine nu sunt ceva de lăsat amintire.

 • vienela April 25, 2012 at 5:12 am

  Stiu,Raluca.Tocmai din acest motiv voi fi mai atenta la ceea ce scriu.

 • vienela April 25, 2012 at 5:17 am
 • vienela April 25, 2012 at 5:18 am

  Eram sigura ca ma vei certa. :">

 • vienela April 25, 2012 at 5:21 am

  Era intr-adevar asa simplu cu poze si nimicuri. :)) Dar nu asta vreau.

 • vienela April 25, 2012 at 5:23 am

  Unii spun ca scriu "chestii inutile si irelevante" pentru ca imi sunt prieteni, au pretentii de la mine. Si nu vreau doar "cititori" de poze. :))

 • vienela April 25, 2012 at 5:26 am

  Multumesc, waven. Apreciez mult stilul tau direct, e ca un dus cu apa rece.

 • Gabi April 25, 2012 at 7:34 am

  Zelistul pentru mine nu e relevant.

 • Gabi April 25, 2012 at 7:43 am

  Si sa-ti dau un pont. Daca vrei sa nu-ti mai apara tot articolul pe home page ci sa apara doar doua-trei fraze pune in articol acest cod pe la jumatatea articolului sau dupa primele 4-5 randuri .La articolele cu poze e chiar util

 • waven April 25, 2012 at 8:27 am

  Mă pricep și la dușuri scoțiene 🙂 Dacă ești interesată …

 • vienela April 26, 2012 at 7:14 am

  :))))) De preferat doar apa calda, sunt friguroasa de fel.

 • vienela April 26, 2012 at 7:16 am

  Vezi tu,Gabi,pentru un om care are blogul de doar doua luni zelistul parea un punct de reper. Parca imi creste inima cand vad ca am mai urcat putin. Dar nu e de ajuns,vreau si altceva.

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.