Părul căzând în valuri pe umerii lați, sânii plini, grei, ieșind ca două pete albe prin decolteul rochiei de seară, șoldurile generoase, legănându-se odată cu poalele lungi ale rochiei pe ritmul muzicii, genunchii strânși elegant în dantelă, parcă formând începutul unei cozi de sirenă, la toate am visat cândva, dorindu-mi să fie ale mele, adevărat magnet pentru privirile bărbaților, stârnind invidia femeilor. Nu am avut acest noroc. Natura nu a fost atât de generoasă cu mine.

În afara părului și a umerilor lați, mare lucru din trupul de sirenă nu am primit. Mult timp mi-a fost teamă să port rochii de seara mulate pe corp, cum sunt acele Rochii de seara BBY, rochii ce scot în evidență tot ceea ce femeia are mai frumos. Există mitul conform căruia aceste rochii sunt potrivite doar femeilor cu trupul suplu. Nimic mai fals! O rochie de club sau de seară foarte bine croită, cum sunt cele din shop-ul bby.ro, poate face să arate bine chiar și o scândură din gard, și nu spun asta pentru a convinge pe cineva, ci numai pentru că este ceea ce am observat în toți acești ani de viață.

Priviți, de exemplu, această rochie din dantelă și voal a noii colecții BBY (be bold, be beautiful, be you). Are tot ce îi trebuie pentru a sublinia feminitatea și eleganța, pentru a pune în valoare orice femeie, fie ea slabă, plinuță sau cu forme de sirenă. Umărul lăsat gol va reuși să evidențieze sau să mascheze, după caz, întregul bust. Dantela de pe mânecă va atrage privirile, mai ales în cazul în care decolteul femeii nu este foarte generos. Mulată pe mijloc și crescând progresiv pe șolduri, această rochie de seară va aduce în lumină șoldul rotund sau doar va crea iluzia că șoldul este rotund, datorită croielii, iar despicătura voalului ce coboară în cascadă pe picior va arăta doar atât cât să stârnească oricărui om curiozitatea.

167-1_1

 

Dantela, acest material ce nu se demodează niciodată, vaporos, diafan, părând că lasă la vedere întregul trup, ascunzând de fapt imperfecțiuni, rămâne preferata femeilor puternice, care nu se tem să meargă în club sau la petreceri purtând rochii elegante, în culori îndrăznețe, așa cum este rochia roșie din imaginea de mai jos. Croiala perfectă, cu mâneci transparente și spate aproape gol… Ce și-ar putea dori, mai mult de atât, femeia modernă, liberă, îndrăzneață? Poate doar să afle vestea că rochia roșie de seară poate fi găsită la promoție in magazin online rochii BBY.

258-1

 

258-2

 

Femeie, alungă teama și îmbracă rochii de seară! Puneți feminitatea în valoare ori de câte ori ai ocazia, căci timpul trece repede! Nu te ascunde în haine cu croială nepotrivită! Alege calitatea, eleganța, frumusețea produselor gândite special pentru a-ți pune în valoare trupul! BBY! Be bold, be beautiful, be you!