Skip to main content

Alegerile de azi, un joc al hazardului

Mi-e viata mar parfumat in toamna, mi-a fost noaptea in verde si rosu viu, mi-e teama de mainele ce ar putea veni cu umbre si iarba uscata.

peisaj de toamna 4

 

Urasc sa depind de alegerile altora, urasc sa nu am de unde alege. Ma pregatesc sa merg la vot si am inima stransa. Inca nu stiu cui as putea oferi votul meu, inca nu am gasit omul despre care sa spun din toata inima “da, el trebuie votat!”. Alegerile de astazi imi par un soi de loterie, un joc al norocului, al hazardului, adica fix ce nu avea nevoie in acest moment tara. Mi-e rece cand ma gandesc la ce va sa vie, mi-e bine cand stiu ca voi fi  minuscula parte din acel NU pe care trebuie sa il spunem celui ce minte, si fura, si se crede deja stapan peste noi.

Comments
 • Radu November 2, 2014 at 10:37 am

  Păi sunt mulţi candidaţi şi candidate pe buletinul de vot. Aşa că ai de unde alege! 😉 După gust şi preferinţă. 🙂

 • Adriana November 2, 2014 at 10:59 am

  ..mda, tragem la sorti, vorba cuiva; jucăm cu ce cărţi avem, zicea altcineva, eu zic că iese prost, orice am alege

 • Cuvânta November 2, 2014 at 1:55 pm

  Tineretea-i frumoasa, restul e degeaba.

 • Margeluta November 2, 2014 at 5:46 pm

  Trebuie sa facem ce putem noi mai bine cu ceea ce avem! Oricum, nu cred ca va exista vreodata un candidat cu care sa rezonez 100 %! 😉

 • Mihaela Dămăceanu November 2, 2014 at 7:07 pm

  Şi eu am fost cu aceeaşi senzaţie şi zic ca şi Adriana! Iar când am fost sigură că votez cu toată încrederea, tot rău a fost!

 • Rica Mihai November 4, 2014 at 7:46 am

  nu cunosc toate veleitățile celui pe care îl aleg dar cunosc minciunile și hoția celui pe care nu-l aleg….asta pot, asta fac…

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.