Alege o pilota de la Coneltex potrivita pentru orice anotimp

Pentru a avea o zi buna, ai nevoie implicit si o noapte de odihna fara sa te deranjeze cineva, fara sa te trezesti de zeci de ori si fara sa iti fie prea frig sau prea cald. Deci ai nevoie de niste elemente esentiale in materie de acele lenjerii care acopera patul si mai apoi corpul tau. In acest sens poti gasi la Coneltex o varietate de produse de unde poti alege, pentru ca somnul sa iti fie neintrerupt si ziua care urmeaza plina de voie buna.

Unul dintre elementele importante care afecteaza pozitiv sau negativ orele de somn este pilota. Iata de ce.

Alege o pilota de la Coneltex potrivita pentru orice anotimp:

Alege o pilota de la Coneltex potrivita pentru orice anotimp

Importanta pilotei

Atunci cand alegi o pilota probabil nu esti atent la foarte multe detalii, ceea ce poate fi un aspect gresit. Aceasta influenteaza in special temperatura de care ai parte pe toata perioada noptii. Este incomod sa iti fie prea frig in timpul iernii sau prea cald vara. Din acest motiv, ai putea sa alegi dintre aceste pilote sezon 4 anotimpuri disponibile la Coneltex.

Acestea sunt formate din 2 pilote, adica doua parti. Este una subtire pe care o poti avea in timpul verii, pentru ca nu putini sunt cei care nu pot dormi daca nu sunt inveliti. Cea de-a doua este o pilota putin mai groasa. Aceasta este potrivita pentru sezonul in care temperaturile sunt scazute, dar nu cu minus. Spre exemplu toamna sau primavara. Ai parte astfel de caldura, atat cat ai nevoie.

Si pentru perioadele reci, adica iarna, poti sa combini cele doua pilote si sa ai astfel parte de confortul termic de care ai nevoie pe tot parcursul iernii. Acestea se prind cu scai una de cealalta astfel incat sa ramana la locul potrivit atunci cand te invelesti.

Aceste pilote sunt realizate din materiale calitative si ofera exact gradul de confort de care ai nevoie. Este important ca pilota sa nu irite pielea in nici un fel, exact ca lenjeria pentru pilota. Modelele disponibile la Coneltex au si un design inteligent, adica au cusaturi in forma de romb astfel incat umplutura sa ramana la locul ei, chiar si la spalare.

Alaturi de pilota poti alege de la Coneltex si lenjerii de pat atat albe cat si colorate, perne si pe scurt orice ai nevoie cand vine vorba de confortul patului tau. Acceseaza site-ul pentru mai multe informatii si pentru a vedea toata gama de produse.

Contact:

Str. Grigore Alexandru Ghica nr. 18 Suceava 720089 Romania

0735 194 314

office@coneltex.ro