Tehnovest este un magazin online cu diverse scule si accesorii ce tin de pneumatica si hidraulica, pe care cei care lucreaza in domeniu se pot baza. Daca te enumeri printre aceste persoane trebuie sa stii ca gasesti aici o gama vasta de produse la preturi accesibile.

Poti alege la acelasi produs dintre mai multe variante de marimi, in functie de ceea ce iti este necesar. In special cand vine vorba despre tevi, la fiecare tip de produs vei vedea cate un tabel cu toate marimile disponibile, alaturi de alte specificatii care sa te ajute sa comanzi exact ceea ce iti trebuie. Daca accesezi tehnovest.ro vei vedea inca de pe prima pagina categoriile dintre care poti alege astfel incat sa gasesti mai repede ceea ce cauti.

Afla mai multe despre Tehnovest

Cei care vor sa comande de la acest magazin online pot face foarte simplu acest lucru. Dupa adaugarea produselor in cos si selectarea a cator bucati ai nevoie poti vedea in cosul tau toate produsele si suma totala a acestora. Nu conteaza de unde esti, atat timp cat vrei sa comanzi in Romania, ei pot livra.

Poti plati atat la sediu daca vrei sa preiei tu produsele, cat si prin ramburs la livrare. Costul transportului conteaza in functie de ceea ce comanzi si il poti afla dupa ce plasezi comanda. Poti sa vezi mai multe aici cu privire la astfel de aspecte si cu privire la e-shopul Tehnovest.

De ce tip de cilindri ai nevoie?

Poti gasi la Tehnovest chiar si cilindri pneumatici. Acestia pot fi simpli sau cu dubla actionare. Diferentele dintre cele doua variante sunt destul de mari, deci trebuie sa alegi cu atentie. Probabil stii deja ca acesti cilindri te ajuta sa actionezi un piston, de exemplu, astfel incat sa genereze miscare prin utilizarea gazului comprimat.

Sunt deci dispozitive mecanice necesare pentru actionarea aparatelor care utilizeaza aerul comprimat. Astfel, despre cilindrii pneumatici simpli trebuie sa stii ca:

-dispun doar de un port pentru comprimarea aerului;

-actioneaza doar la un capat al pistonului;

-sunt foarte rezistenti, rareori necesita mentenanta;

-pot genera forta numai intr-o directie;

-este un sistem simplu;

-este mai accesibil la pret;

-reduce consumul de aer pentru actionare.

Pe de alta parte cilindrii pneumatici cu dubla actionare sunt diferiti pentru ca pot actiona – asa cum indica si denumirea – pentru ambele parti. Totusi este necesar mai mult gaz, astfel incat sa poata fi realizate ambele actionari. Sunt potriviti pentru lungimi mai mari, motiv pentru care sunt preferati cand vine vorba despre diverse tipuri de motoare externe cu aburi.

Daca ii utilizezi impreuna cu cilindrii hidraulici poti obtine o putere mai mare a acestora. Totusi cilindrii pneumatici cu dubla actionare sunt considerati piese de baza pentru unele utilaje.

Ideea este ca trebuie sa stii pentru ce ai nevoie de astfel de cilindrii si de puterea care este necesara pentru a face alegerile ideale. Acceseaza site-ul si descopera toate variantele disponibile si comanda.

Contact:

0736 335 387

0738 422 245

0727 724 831

office@tehnovest.ro.