Desi in ultimul timp devine din ce in ce mai greu sa iti poti construi o locuinta proprie, pentru o mare parte din populatie, acest obiectiv este mai mult decat realizabil. Atunci cand vine vorba de propriul tau camin, cu siguranta iti doresti atat cea mai buna calitate, cat si cel mai placut design. Alegerile devin zilnic tot mai dificile, mai ales daca stam sa ne gandim la gama larga de modele disponibile pe piata: de la cel mai mic detaliu legat de accesorizare, pana la aspectele cele mai importante, precum sunt cele legate de tamplarie.

In cursul anului trecut, am decis impreuna cu logodnicul meu sa ne construim casa visurilor noastre. Aveam multe ganduri cu privire la modul in care ne doream sa arate varianta finala, insa ne mentineam in permanenta informati in legatura cu ultimele tendinte. Bineinteles, aveam des parte de momente de nehotarare, dar pana la urma, tinand cont si de sfaturile parintilor, care trecusera recent printr-o astfel de experienta, am luat cele mai bune decizii pentru noul nostru camin.

Pot spune ca alegerea elementelor ce tin de tamplarie a fost una suficient de dificila. Daca analizam care sunt elementele vizuale cheie atunci cand intri intr-o casa, un loc important il ocupa usile si ferestrele. In orasul nostru existau magazine specializate in acest sens, insa nu eram deloc multumiti de variantele oferite de acestia. Sigur ca, in acelasi timp, aveam in vedere si costurile ce urmau a fi suportate. Deoarece mereu admiram usa de la intrarea casei parintilor mei, i-am intrebat de unde o achizitionasera. Astfel am descoperit echipa celor de la Metal Glass, care prin intermediul site-ului lor www.metalglass.ro, ofereau o gama de produse ce pareau la prima vedere extrem de atractive.

Alegerea usilor a devenit mult mai usoara decat o consideram inainte, astfel incat dupa ce am analizat cu atentie produsele de pe site, am ales cu rapiditate modelul de usi dorite, dar si accesoriile pentru acestea. Personal, am optat pentru un stil clasic, achizitionand usa standard din gama de produse a celor de la Metal Glass, insa aceasta nu este singura optiune de care puteti beneficia.

Totodata, daca nu sunteti siguri de alegerea facuta sau considerati ca aveti nevoie de mai multe detalii decat cele disponibile pe site, puteti apela serviciul acestora de consultanta a clientilor. In ceea ce priveste ferestrele, vazusem intr-o excursie in Olanda design-ul unic al ferestrelor. Apreciasem faptul ca ferestrele tuturor caselor intalnite erau extrem de generoase, de dimensiuni foarte mari si, inca de atunci, stiam ca imi doresc sa adopt acest stil pentru propria casa. M-am bucurat nespus ca cei de la Metal Glass imi puteau indeplini aceasta veche dorinta si nu am stat deloc pe ganduri inainte de a alege tipul ferestrelor. Dupa finalizarea tuturor lucrarilor, absolut toti invitatii au apreciat acest stil, destul de rar intalnit in Romania, mai ales din prisma principalului avantaj: ne bucuram cat mai mult de lumina naturala.

Daca ati fost pusi in aceeasi situatie dificila ca si mine, de a nu gasi exact ce va doriti pentru casa dumneavoastra, va recomand cu incredere sa apelati la produsele si serviciile echipei Metal Glass, unde veti fi intampinati de calitate, design placut, profesionalism si preturi accesibile.

 

Guest post primit de la o cititoare, Andreea S.