În timp ce mulţi românii îl sărbătoreau pe sfântul Ştefănel, Hapi scotea pe piaţă o nouă leapşă, pe care am promis că o voi face. Şi cum eu încerc să mă ţin de cuvânt, iată-mă cu pixul în mână cu degetele pe tastatură, răspunzând întrebărilor.

1. Aștept 2013 pentru că: sper să fie mai bun decât 2012, mai bogat, mai prosper, mai… “cu satisfacţii depline în muncă şi în viaţă”, cum ar fi spus tăticul epocii de aur în urarea de An Nou.

2. La anul m-aș muta o lună într-o zonă unde aş putea vedea aurora boreală.

3. 2013 ar putea fi diferit pentru că: am plănuit să mai schimb câte ceva în viaţa mea.

4. Ultima ceartă cu cineva am avut-o pentru că: nu găsesc în casă un colţisor ferit, un loc al meu, în care să pot medita profund într-o linişte deplină, măcar pentru câteva minute pe zi.

5. Sunt dezamăgit/ ă de produsul ţigări, pentru că au preţuri tot mai mari, motiv pentru care Mihai a renunţat la ele de 4 zile şi m-a făcut şi pe mine să le mai reduc numărul.

6. Aș mai retrăi luna… nici o lună din anul trecut, nu vreau să mai aud de el. Sunt cu binoclul îndreptat spre viitor.

7. Sunt mai înțelept/ înteleaptă cu un an pentru că: a, nu, sunt doar mai bătrână cu un an. :))

8. Gratis ,în clinica unui estetician as încerca intervenția… deja este prea târziu pentru operaţii estetice. Pe la 20 de ani mă bătea gândul să îi fac ceva nasului, care din profil nu mă avantajează prea tare. Acum m-am obişnuit cu el, mă simt bine în pielea mea şi nu văd sensul unei asemenea schimbări.

9. As face schimb de job cu… … ala, bala, portocala … cu Roxana.

10. La sfârșit de an îmi fac întotdeauna – sau nu-mi fac niciodată un bucket list (lista cu lucruri faine de văzut/făcut/îndeplinit) pentru că : îmi trasez în minte câteva chestii de bifat, dar nu insist pe îndeplinirea lor, pentru că nu îmi place să trăiesc după reguli stabilite cu 1000 de ani înainte.

By Vienela

19 thoughts on “Ala, bala, portocala…”
 1. hehe, uite-ma aici prima in linie! Am ramas restanta cu atatea lepse, dar p-asta o primesc cu placere, pentru ca este prima pe anul acesta si mi-am promis sa nu mai raman corijenta anul asta ;)

 2. Anul asta nici eu nu mai fac nici o lista….ca nu stiu cum se face fac orice numai ce e pe lista nu :D. Deci om trai si om vedea :))). La multi ani si un an plin cu momente frumoase :).

 3. :))) e super tare leapsa. dar mai bine te-ai lasa si tu de tigari de tot. faci economie si e mai sanatos asa :D si eu tot incerc sa-l conving pe frate-miu.

 4. Frumoasă Aurora Boreală – dar clima ?? Eu am trăit prea mult la Miercurea-Ciuc ca să apreciez frumosul în frig. Totuşi dacă ar fi doar o lună poate mi-aş călca pe inimă, cu condiţia ca apoi să merg undeva unde este plăcut, cald, soare, apă, plajă … şi nu-i foarte multă lume :) Mulţumesc că mă “invidiezi” suficient de mult pentru a-ţi schimba jobul cu al meu. Cred că sunt cu adevărat de invidiat pentru asta :)

 5. […] Recomand: Vania Petrecerea, ZinaVREMEA A TRECUT, bradul de Craciun e doar o amintire !, Anca Telefonul fǎra fir, CARMEN,Diana Miercurea fără cuvinte (1) – Ceață deasă! Am rătăcit drumul spre casă, Gabi Craciun fericit tuturor!, Gandvis Parfumul unei urări de An Nou,Lolita Un nou început, Minnie Hard Rock Cafe – Amsterdam, Lili3D Știința motivării, Ochii Verzi Don’t worry, be happy!, Samewhiteblue Noi nu avem Început sau Sfârșit, Karmapolice,Sara Miresme de An Nou…, Silving THE FIRST OF THIS YEAR ;), VienelaAla, bala, portocala…. […]

 6. Valeeeeuuu…m-ai palit iara , lovitura scranshena! :D
  Ma’c s-o efectuez…si sa e plictisitor p-aci , ca ploua…e sambata …alea-alea…Mna , ma’c sa ma efectuizes si dau raportare! :D
  Multam’ de leapsa! ;)

  1. Gata , am efectuat-o! :D
   Lasa-le incolo de tigari….zau asa.Io m-am lasat dupa 22 de ani de fumat ca turcu , le sudam…am incercat si electronica….pe bune nu merita banii aia arsi…mai bine pui banii deoparte , sa vezi ce economie faci.

 7. […] Vienela a început anul foarte darnică în materie de lepșe. După ce a primit-o de la Hapi și a răspuns super drăguț, mi-a trimis-o și mie. Probabil și-a dat seama că sunt înnebunită după genul acesta de articole ). […]

Părerea ta e importantă pentru mine

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.