În timp ce mulţi românii îl sărbătoreau pe sfântul Ştefănel, Hapi scotea pe piaţă o nouă leapşă, pe care am promis că o voi face. Şi cum eu încerc să mă ţin de cuvânt, iată-mă cu pixul în mână cu degetele pe tastatură, răspunzând întrebărilor.

1. Aștept 2013 pentru că: sper să fie mai bun decât 2012, mai bogat, mai prosper, mai… “cu satisfacţii depline în muncă şi în viaţă”, cum ar fi spus tăticul epocii de aur în urarea de An Nou.

2. La anul m-aș muta o lună într-o zonă unde aş putea vedea aurora boreală.

3. 2013 ar putea fi diferit pentru că: am plănuit să mai schimb câte ceva în viaţa mea.

4. Ultima ceartă cu cineva am avut-o pentru că: nu găsesc în casă un colţisor ferit, un loc al meu, în care să pot medita profund într-o linişte deplină, măcar pentru câteva minute pe zi.

5. Sunt dezamăgit/ ă de produsul ţigări, pentru că au preţuri tot mai mari, motiv pentru care Mihai a renunţat la ele de 4 zile şi m-a făcut şi pe mine să le mai reduc numărul.

6. Aș mai retrăi luna… nici o lună din anul trecut, nu vreau să mai aud de el. Sunt cu binoclul îndreptat spre viitor.

7. Sunt mai înțelept/ înteleaptă cu un an pentru că: a, nu, sunt doar mai bătrână cu un an. :))

8. Gratis ,în clinica unui estetician as încerca intervenția… deja este prea târziu pentru operaţii estetice. Pe la 20 de ani mă bătea gândul să îi fac ceva nasului, care din profil nu mă avantajează prea tare. Acum m-am obişnuit cu el, mă simt bine în pielea mea şi nu văd sensul unei asemenea schimbări.

9. As face schimb de job cu… … ala, bala, portocala … cu Roxana.

10. La sfârșit de an îmi fac întotdeauna – sau nu-mi fac niciodată un bucket list (lista cu lucruri faine de văzut/făcut/îndeplinit) pentru că : îmi trasez în minte câteva chestii de bifat, dar nu insist pe îndeplinirea lor, pentru că nu îmi place să trăiesc după reguli stabilite cu 1000 de ani înainte.