Al cincilea element! Vă duce cu gândul la filmul în care Milla Jovovich arată într-un mare fel și joacă de parcă ar fi, cu adevărat, o femeie, singura femeie absolut inocentă? Pe mine da, întotdeauna. Din clipa în care, pe ecran, a apărut Milla, am simțit că acesta ar fi putut fi rolul vieții mele, că exact așa mi-aș fi dorit să fie femeia din mine. Viața a glumit cu mine și m-a dus la ani lumină de al cincilea element. Nu am nimic în comun cu personajul filmului.

Nici nu contează, căci astăzi altceva vreau să aduc în lumina reflectoarelor. Ce spuneți de o joacă nevinovată, care să nu ne ocupe mai mult de un minut? M-am gândit să vă lansez o provocare… Eu vă arăt o poză cu patru elemente, iar voi îmi spuneți care credeți că ar putea fi al cincilea element. Se caută al cincilea element, iar acesta poate fi orice vă trece prin cap privind paharele ce conțin pământ, foc, apă și aer.

Îmi puteți răspunde într-un comentariu sau detaliat, pe blogurile voastre, căci mi-ar plăcea să aflu motivele alegerilor făcute… :)

patru elemente