Ai nevoie de un transplant de păr? Dr. Felix vine în ajutorul tău

În ultima perioadă, tot mai multe persoane apelează la transplantul de păr, aceasta fiind o soluție naturală, dar și permanentă, în ceea ce privește căderea părului. Cauzele căderii părului sunt multe, însă indiferent de aceasta, persoanele în cauză pot suferi și la nivel de psihic, printr-o stimă de sine scăzută, neîncredere, anxietate și uneori chiar depresie.

Grație tehnologiei avansate, aceste probleme se pot rezolva destul de ușor printr-un transplant de par.

Dr. Felix Hair Implant, o clinică de prestigiu din România

Nu demult, persoanele cu astfel de probleme erau nevoite să plece în altă țară, la clinici specializate în domeniu pentru a-și face un transplant de păr.

Dr. Felix Hair Transplant este o clinică specializată care activează la noi în țară, fiind renumită pentru serviciile de calitate pe care le oferă.

Echipa din cadrul clinicii este formată din profesioniști specializați în transplantul de păr, cu o vastă experiență în spate. În plus serviciile pe care le oferă, se ridică la înălțimea standardelor clinicilor din alte țări, fapt pentru care multe persoane din showbiz-ul românesc au apelat la serviciile clinicii Dr. Felix.

Toate etapele transplantului de păr sunt realizate pas cu pas, foarte minuțios, exclusiv manual de către medicii specializați, oferind rezultate calitative.

Metoda Quality FUE din cadrul clinicii este una dintre cele mai evoluate metode de transplant, aceasta fiind foarte puțin invazivă comparativ cu alte tehnici de transplant existente.

Q-FUE este o tehnică prin care se poate redobândi podoaba capilară având un aspect cât mai natural, de aceea este considerată ca fiind una dintre cele mai calitative tehnici.

Însă, serviciile nu se axează doar pe podoaba capilară, ci și pe implantul de sprâncene, barbă și mustață.

Consultație online

Pentru cei care nu sunt din București, pot avea parte de consultație online din partea echipei Dr. Felix. Tot ce trebuie să facă este să acceseze pagina drfelixhairimplant.ro, la rubrica consultație online, pentru a completa un formular specific și în funcție de serviciul dorit. Persoanele vor primi toate detaliile necesare, inclusiv prețul transplantului de păr. În plus, clinica pune la dispoziție și plata în rate a serviciului ales.

Așadar, pentru cei care își doresc o schimbare, clinica Dr. Felix Hair Implant poate fi soluția, fără a mai fi nevoiți să plece în alte țări.

În cadrul paginii drfelixhairimplant.ro ai parte de toate detaliile necesare cu privire la serviciile oferite.

Date de contact:

office@drfelix.ro

+40 749.260.204

+40 720.254.368

Ai nevoie de un transplant de păr? Dr. Felix vine în ajutorul tău

Ai nevoie de un transplant de păr? Dr. Felix vine în ajutorul tău