Oricine are nevoie sa cunoasca o alta limba decat cea materna pentru ca acest aspect poate aduce mai multe beneficii. Poti gasi alte oportunitati in ceea ce priveste un job, o afacere, un parteneriat, poti descoperi noi locuri din lume, poti sa iti faci noi prieteni si multe alte lucruri.

Uneori orele de limbi straine din scoala nu sunt suficiente. Asadar avem nevoie sa facem cursuri separat pentru a ne perfectiona conostintele in ceea ce priveste o limba straina.

Online, mai simplu ca oricand

Desigur ca aceste cursuri le poti face si online, fiind o modalitate mult mai simpla si mai accesibila in zilele noastre. Totusi este important sa apelezi la profesionisti in domeniu pentru a obtine si rezultate de calitate. Un site dedicat acestei nise este www.linguatranscript.ro unde gasim un pachet complet de servicii profesionale.

Centrul de limbi straine Lingua Transcript este format dintr-o echipa de oameni cu experienta vasta in domeniu, oferind calitate in ceea ce priveste obtinerea unor rezultate remarcabile. Poti gasi pe acest site mai multe cursuri, printre care cele de limba germana, italiana, spaniola, franceza si cursuri limba engleza.

Abilitatea de comunicare nu este dezvoltata doar la nivel conversational, ci la un limbaj de specialitate precum cel juridic, medical, tehnic, pentru afaceri si alte domenii. Daca nu esti din Bucuresti si nu poti ajunge la adresa centrului, poti opta pentru cursurile online in intervalul orar ales de tine. Vei primi toata sustinerea din partea lectorului in functie de rezultatele pe care vrei sa le ai.

Cursurile sunt structurate pe niveluri de cunostinte, de la incepatori pana la avansati. Poti gasi aici si cursuri de pregatire pentru examenele internationale, vei avea parte de testari pentru a-ti putea stabili nivelul de cunoastere a limbii respective.

Mai mult decat atat, centrul ofera si servicii de traducere in multe domenii precum cele bancare, IT, financiare, economice, publicitare si pentru documente, site-uri, manuale, documentatii. Traducerile sunt realizate de catre traducatori autorizati de Ministerul Justitiei. Acest aspect este unul important deoarece un cuvant tradus gresit poate schimba sensul propozitiei, drept urmare acel document sau act nu va fi luat in considerare.

Cu centrul de limbi straine Lingua Transcript vei putea ajunge la nivelul de performanta pe care ti-l doresti. Acceseaza site-ul si descopera serviciile pe care le pune la dispozitie, durata cursurilor si alte informatii sau ia legatura cu echipa in acest sens.

Date de contact:

021 312 0882

office@linguatranscript.ro