Ai masina la reparat? Apeleaza la Go To Globalcar si inchiriaza o masina pentru cateva zile!

Orice lucru se mai strica din cand in cand si masina ta nu face exceptie. Mai ales atunci cand o folosesti in fiecare zi si sa fim sinceri, drumurile din Romania nu sunt chiar prietenoase. Ar fi ciudat daca nu ar avea nici o defectiune masinile. Este firesc sa mai faci cate o vizita la service din cand in cand si ar fi indicat chiar, pentru ca astfel ai si o garantie ca esti in siguranta in masina, atunci cand circuli cu aceasta.

Problema este ca astfel de reparatii nu pot fi facute de astazi pe maine si tu fara masina nu poti trai si este de inteles in orasele mari, unde trebuie sa te deplasezi dintr-un capat in altul. Taxiul nu este o solutie daca nu vrei sa platesti triplu decat reparatia masinii. Mai ales ca nu ai de mers doar intr-un loc, ci in zeci de locuri poate intr-o zi. Solutia ar fi sa apelezi la serviciile de inchirieri auto Otopeni si anume la Go To Globalcar.

Servicii accesibile de inchirieri masini

Chiar daca trebuie sa lasi masina 3 zile la reparat, alege sa inchiriezi o masina de care sa te folosesti in acele zile. Nu stii niciodata cum se prelungesc aceste reparatii, in special in perioada verii cand toata lumea are de facut cate o revizie. Daca accesezi www.goto-globalcar.ro vei gasi o flota vasta de autoturisme pe care le poti inchiria.

Nu mai sta dupa prieteni si dupa rude sa te plimbe dintr-o parte in alta pentru ca nu ai masina. Este un oarecare deranj pentru oricine si oricum, mai bine inchiriezi decat sa ramai dator mai apoi.

Preturile sunt accesibile si difera in functie de masina pe care o alegi. Mai mult decat atat, poti primi o oferta personalizata atunci cand inchiriezi, astfel incat sa beneficiezi de un pret excelent. Nu ezita sa accesezi site-ul lor si sa descoperi toate masinile disponibile. Cine stie, poate fi si un fel de test drive pentru un viitor model de masina, in caz ca la cea actuala reparatiile incep sa fie necesare din ce in ce mai des. Pentru fiecare masina este disponibil pretul pentru o zi si vezi fiecare specificatie care te poate interesa. Primesti masina cu plinul facut, deci poti porni direct la drum.

Acceseaza site-ul si rezerva masina de schimb pe care o vrei cat masina ta este la service.

Contact:

+40 737 452 540

+40 737 452 541

office@goto-globalcar.ro