Se spune ca omul cat traieste invata. Sau cel putin asa ar trebui sa fie, tinand cont de dinamica pe care o observam in piata muncii si de faptul ca nimic nu poate garanta stabilitatea pe termen lung in domeniul profesional. Daca ai de gand sa mai adaugi o calificare la CV-ul tau, daca te intereseaza o reorientare in cariera poti conta pe cursurile disponibile la Ecalificat.

Mai ales pentru ca trecem prin aceasta perioada greu incercata de pandemie, pentru siguranta noastra preferam online-ul pentru diverse task-uri ce le indeplinim. Poti conta pe calificare online, evitand astfel sa te deplasezi si sa fii prezent fizic la un curs. Ecalificat pune la dispozitie diverse tipuri de cursuri, atat pentru cei care se initiaza intr-un domeniu, cat si pentru cei care doresc sa aprofundeze cunostintele.

Ecalificat iti aduce la pachet si avantaje

Investind in tine nu vei da gres niciodata. Adica daca investitia in domenii diverse sau in lucruri poate fi riscanta, investitia in tine este una mai buna ca orice. Poate ca unele joburi se desfiinteaza, dispar, apar altele. Iti vei dori sa fii in pas cu tot ce se intampla, de ce nu din pasiuni si hobby-uri sa faci munca de zi cu zi. Nimic nu este mai placut decat sa combini placerea cu utilitatea!

Descopera portalul www.ecalificat.ro. Cursurile puse la dispozitie aici sunt atat individuale, pentru oricine doreste, cat si pentru companii si firme ce isi doresc sa ofere personalului sansa de calificare si formare profesionala la locul de munca. Poate fi chiar un beneficiu extra salarial.

Aici vei descoperi diversitate de domenii abordate, de la cel auto la management. Cursurile sunt sustinute de specialisti ai domeniului, formatori cu experienta. Vei primi suport tehnic pe toata durata cursului. Iar la final obtii si diploma ce atesta cunostintele dobandite. Acesta iti va fi livrat prin posta electronica.

Trebuie spus ca orice tip de curs alegi totul se desfasoara online, ceea ce in contextul actual este mai sigur pentru toata lumea. Ai acces la o platforma de elearning imediat dupa ce platesti.

Daca te preocupa ce se va intampla in viitorul tau, cu sigurata vei decide sa mai faci cativa pasi in ceea ce priveste formarea ta profesionala. Descopera noi domenii sau prefera sa aprofundezi ceea ce deja stii. In orice caz, un curs de calificare are avantaje pentru tine.

Contact:

office@ecalificat.ro

0746165456