Sa controlezi felul in care detii afacerea este mult mai simplu decat te-ai fi asteptat. Asta am invatat eu dupa ce am reusit sa devin liberul albitru al afacerii mele. Am deschis un business nu tocmai mare, pentru ca nu am stiut sa preconizez succesul sau. Decat sa fi pierdut, mai bine sa ma fi ales cu o experienta favorabila. Uite asa acum pot sa spun ca ma bucur ca cineva a dezvaluit secretele unei afaceri prin marketingul online.

Inca din stadiul de inceput al afacerii am stiu ca este foarte important sa se detina un domeniu. Mi-am creat un site cu cateva informatii, dupa care am inceput sa investesc in promovare. Am trecut de etapa flyerelor si a pliantelor  pentru ca insemna o investitie gresita. M-am concentrat pe mediul online. Asta pana de curand, cand o noua carte mi-a captat interesul. Este vorba despre o carte SEO, cu strategii, continul pentru site, dar si despre autoritatea site-ului.

Poate nu multi cunosc, insa, fiecare site in timp isi dezvolta autoritate. La ce se foloseste ea si cum este prezentata? In cartea SEO am descoperit si mai mult decat ceea ce cunosteam pana recent. Fiecare site are un rang si un Page Autorithy, ce se dezvolta in timp prin vizualizari, continut si comentarii. De exemplu, in cartea SEO am descoperit cat este de important sa am un continut de valoare pe site. Trebuie sa impui o strategie si sa mizezi pe ea pana in panzele albe. Continutul, cuvintele cheie si link-urile ajutatoare sunt 3 unelte cu care poti sa cresti autoritatea afacerii online.

Sunt milioane de oameni care se uita pe Google numai pe prima pagina atunci cand sunt in cautarea unei sintagme sau a unei informatii. Cele mai multe informatii sunt dezvaluite de cele mai bune site-uri, ce in spate cumuleaza si link-uri de referinta. Implicit, pozitiile rezultatelor si comentariile de pe respectiva pagina identifica pozitia actuala a cautarilor. Cu cat ai un site mai structurat, cu atat esti mai vizibil.

Asta se intampla doar daca stii sa utilizezi mecanismul SEO in favoarea ta. Citeste cu incredere cartea „Dezvolta topul motoarelor de cautare” si o sa iti imbunatatesti strategia de promovare online, si, ceea ce tine de relatii cu cei din jur, precum bloggeri si colaboratori iti vor aduce succes. Eu unul sunt multumit sa imi dau seama ca aceasta carte SEO chiar este un privilegiu pentru cei mai multi antreprenori aflati la inceput de drum. Cartea merita parcursa din scoarta in scoarta si cu siguranta merita luata aminte pentru fiecare start-up.

carte-seo