Daca ai un telefon de tip smartphone, si sigur ai, atunci cu siguranta ai intampinat probleme de functionare. Chiar daca pentru o buna perioada de timp acesta a mers ca la carte, la un moment dat sigur a incetat sa mai dea acelasi randament, moment in care a trebuit sa apelezi la un service GSM.

Stiu asta pentru ca mi s-a intamplat, si nu doar o data. In ultimii doi ani am schimbat trei telefoane, nu neaparat pentru ca nu mai functionau cum trebuie, ci mai mult pentru ca au aparut modele noi  care m-au atras mai mult.

Am realizat ca e mai important sa ai un telefon bun, care sa isi faca treaba decat sa ai unul de ultimul model si sa nu fie decat reclama de el. De aceea, am decis sa nu mai schimb telefonul atat de des, pentru ca la urma urmei este o investitie pe care o pot face pentru a-mi cumpara altceva.

La ce service GSM trebuie sa apelezi cand ai probleme cu telefonul mobil?

Pentru ca este aproape inevitabil ca telefonul tau sa nu se strice la un moment dat, trebuie sa stii ca un aspect important in solutionarea problemelor il reprezinta apelarea la un service profesionist. In Suceava exista mai multe locuri in care iti poti duce telefonul, insa nu toate iti pot garanta ca pot remedia problema.

Dupa parerea mea, cel mai bun service GSM din oras este Glassgsm si nu spun asta doar asa. Firma aceasta este formata numai din experti in acest domeniu, care isi trateaza meseria cu maximum de seriozitate si atentie.

  • Celor care detin un Samsung sau un iPhone care nu functioneaza corespunzator sau creeaza vreun fel de probleme, le recomand cu caldura echipa de la Glassgsm. Cu siguranta nu vor fi dezamagiti de rezultate.

Indiferent de modelul telefonului, la ei puteti beneficia de servicii complete si eficiente. Problemele legate de mobil pot varia, de la nevoia reinstalarii soft-ului, la inlocuirea unor piese precum antena wi-fi, ecran, carcasa, sticla, butoane de volum, buton de inchidere/deschidere, acumulator, accesorii (casti, cabluri USB, carduri de memorie), incarcator, senzori, comutatoare si multe altele.

Un avantaj pe care il ofera aceasta firma este ca iti ofera informatiile de care ai nevoie intr-un mod extrem de prietenos si se poarta frumos cu tine, indiferent de detaliile pe care le ceri. Chiar daca faci asta numai pentru a-ti satisface o curiozitate, reprezentantii iti ofera informatiile ce prezinta interes si, mai mult decat atat, iti vor spune si de ce anume ai nevoie in functie de problema cu care te confrunti.

glassgsm pasi

Preturile aferente serviciilor sunt chiar bune si accesibile oricarui tip de buzunar. In cazul in care ai intampinat si tu o astfel de problema poti sa mergi cu incredere la service-ul Glassgsm. Daca nu esti din Suceava si te intereseaza serviciile acestei companii, poti trimite telefonul prin curier: expertii vor identifica problema, te vor informa si pe tine in legaura cu aceasta si iti vor oferi solutia ideala. Daca esti de acord cu propunerea acestora, ei iti vor repara telefonul, apoi ti-l vor trimite inapoi in aceeasi maniera.

De ce sa inlocuiesti un telefon bun care are un singur defect ce se poate repara cu unul nou daca inca te mai poti folosi de el? Cu siguranta nu ii este nimanui foarte usor sa faca economiile necesare pentru achizitionarea unui nou smartphone.