Aveți o afacere și doriți să o extindeți prin atragerea cât mai multor clienți din țară și nu numai? Atunci cea mai bună soluție este să creați un site unde să vă expuneți produsele și serviciile pe care le oferiți. Și în acest caz ideal ar fi să apelați la ajutorul unor specialiști.

Net-solution.ro este o companie ce oferă gazduire web, găzduire domenii, inregistrare domeniu și certificate SSL. Specialiștii din cadrul companiei vă vor ajuta cu sfaturi și recomandări în privința site-ului pe care urmează să îl creați, dar și cu informații ce țin de certificatele SSL.

Net-solution.ro vă pune la dispoziție o serie de pachete organizate pe categorii: găzduire (găzduire web, găzduire reseller, găzduire VPS, găzduire server dedicat), website (blog personal, landing page, site de prezentare, magazin online) și certificate SSL (Esential SSL, Positive SSL MD, Premium SSL).

În special atunci când nu stapaniti bine tot ce ține de mediul online, cel mai indicat e să apelați la serviciile unei companii care se va ocupa de toate detaliile astfel încât, la final, să aveți un site atrăgător, cât mai complex și sigur.

Împreună cu un specialist veți avea de stabilit conținutul site-ului, atât ca text cât și ca imagini folosite. Este bine cunoscut faptul că imaginea vinde și atunci trebuie să gășiți soluția cea mai bună de aranjare a lor așa încât să atragă atenția.

Siguranța unui site este asigurată prin certificatele SSL. Acestea vă dau atât vouă, cât și clienților o siguranță a datelor personale. Intrând în contact cu site-ul și mai ales plasând comenzi online, datele clienților sunt mereu expuse atacurilor cibernetice de tot felul și trebuie să va luați măsuri pentru a le proteja.

Un alt aspect foarte important este faptul că net-solution.ro oferă suport și consultanță tehnică de specialitate în cazul în care întâmpinați dificultăți la serviciile de găzduire web, la transferul unui site sau al unui domeniu și la înregistrarea domeniilor. Site-ul ar trebui să funcționeze rapid, mai ales atunci când este accesat concomitent de mai mulți clienți, să nu înregistreze întârzieri la răspuns și să comprime rapid conținutul pe server.

Indiferent de domeniul în care se încadrează afacerea voastră, site-ul web vă va ajuta să o dezvoltați, devenind astfel accesibilă unui număr mai mare de potențiali clienți. De ce să va limitați doar la clienții care va pășesc pragul companiei? Oameni din toată lumea pot achiziționa produsele și serviciile voastre cu doar câteva click-uri, mărind substanțial profitul companiei.