Emoţii mari se anunţă în blogosferă pentru sâmbătă, când Zolty va fi reprezentat la preselecţiile “Dansez pentru tine” de sponsorul şi  (îndrăznesc să spun) prietenul meu virtual Florin Ruşanu, care susţine cu mâna pe inimă că este bun dansator. Eu îl cred şi îi sunt alături, deşi nu îmi permit să merg să-i văd prestaţia. Sper doar să ajung să îl văd la televizor, în finală.

Zolty caută de câtva timp un dansator cu care să participe la această emisiune,  pentru că trăieşte îngrozitor de greu, fiind bolnav şi fără nici un ajutor. Banii pe care i-ar câştiga l-ar ajuta să îşi plătească tratamentul foarte scump de care are nevoie şi să îşi termine de reparat locuinţa.

Povesteam cândva despre Groparu, care şi-a serbat ziua de naştere renovând casa lui Zolty. Vă ofer acum ocazia să dovediţi şi voi că blogherii sunt ca şi pocăiţii.

Nu trebuie decât să mergeţi sâmbătă la Cluj-Napoca, la preselecţiile “Dansez pentru tine”, să îl susţineţi pe Florin, să  faceţi galerie, să ştie toata ţara că suntem uniţi.

Blogosfera l-a susţinut pe Cristian Gog şi îmi place să cred că asta a contribuit la succesul lui de la “Românii au talent”. Putem face la fel pentru Zolty?