Skip to main content

Adevăratele bijuterii ale Alyei

Cândva, pe când garderoba fetelor era compusă din rochii grosolane, având o pânză aspră și o croială simplă, pe când purtau saboți de lemn ce le stricau mersul, pe când făceau bătături în palme lucrând pământul întreaga zi, singurele bijuterii care le îndulceau chipul și le scoteau în evidență frumusețea erau florile de câmp pe care le prindeau în păr. Acele vremuri au trecut, uitate sunt de mulți, poate chiar necunoscute unora…

Ne-a rămas o lecție, pe care fetele o învață încă de la vârste fragede: garderoba nu este completă fără bijuterii. Ele pun în valoare obiectele vestimentare și augmentează un zâmbet strălucitor, o privire caldă, întreaga grație feminină. Nu ne mai prindem flori în păr, deși e primăvară și întreaga fire se grăbește să ofere ”bijuterii naturale” de toate formele, culorile și parfumurile. Astăzi alegem să ne împrimăvărăm garderoba completând-o prin bijuterii lucrate cu migală și cu pasiune.

Rafinament și distincție, unicitate și măreție, iată care sunt adevăratele bijuterii cu care ne împodobește Alya. Un colier Black Anastasia, ce poate fi purtat atât la o rochie elegantă, cât și la o ținută lejeră de primăvară, aduce acel aer fastuos pe care îl caută orice femeie și care impresionează orice bărbat. Pe lângă femeia încrezătoare ce alege să îl poarte nu poți trece nepăsător. Ea este cea ce stârnește pasiuni mistuitoare, ea aduce zâmbetul ce încălzește primăvara.

colier-black-anastasia

Cele mai multe vorbe le spunem cu ochii și cu mâinile. Ele trădează ceea ce vrem să ascundem, ele dau forță cuvintelor nerostite, ele grăiesc adevărul. Dacă ochii îi punem în evidență sau îi ascundem cu ajutorul machiajului, mâinile au nevoie de brățări pentru a-și spune povestea, pentru a sublinia sau a umbri gesturile. Purtând numele dragostei, vrăjind prin culori primăvăratice, cu nuanțe de liliac, verde și galben, brățara September Love se va odihni pe încheietura mâinii mele în curând și va spune povești țesute cu firul bunul-gust al Alyei.

bratara-september-love

 Între frumusețea interioară și cea exterioară există un echilibru, ele se influențează una pe cealaltă și împreună ne influențează viața. Mereu în căutarea echilibrului, a armoniei, a frumuseții, femeia știe că trebuie să fie întotdeauna în deplină armonie cu propria ființă, cu natura, cu viața. Brățară și colier, trup și suflet, femeie și bijuterii ByAlya! Vis de prospețime în garderobă, vis de femeie îndrăzneață, vis împlinit! Bijuteriile adevărate sunt ByAlya!

logo-alya-150x150

 

Comments
 • Javra Eu April 6, 2014 at 9:27 pm

  De acord cu tine, nicio ţinută nu-i completă fără bijuterii. Exact asta am scris şi eu într-un material…

  • Vienela April 22, 2014 at 11:07 am

   Poi mintile luminate gandesc la fel, nu? :0

 • Radu April 7, 2014 at 4:42 am

  “brățara September Love se va odihni pe încheietura mâinii mele în curând”
  Păi ce odihnă va avea biata brăţară ? Câte taste baţi pe minut? 😉

  • Vienela April 22, 2014 at 11:08 am

   :))) Nu ma da de gol, Radu! Poate se sperie si refuza sa vina la mine, daca afla cat scriu in fiecare zi… :)))

 • Gabriela April 7, 2014 at 5:17 am

  Sunt minunate bijuteriile acestea! Se simte pasiunea unei creatorare rafinate. Unul din visele mele secrete a fost sa creez bijuterii dar cum nu le pot face pe toate, ma multumesc sa le admir.

  • Vienela April 22, 2014 at 11:29 am

   Eu chiar am incercat, tentata de o prietena care se juca si ea… Mi-am dat seama imediat ca nu e de mine aceasta munca, asa ca le prefer pe cele gata facute de specialisti, cum sunt bijuteriile ByAlya.

 • Zina April 7, 2014 at 7:05 am

  Drăguțe, bijuteriile de la Alya, dar bărbații sunt impresionați de altele, nu de bijuteriile pe care le purtăm. Spunea cineva, îmi pare rău că nu îmi amintesc cine, că femeile se îmbracă la modă și se împodobesc ca să trezească invidia celorlalte femei, nu atenția bărbaților !

  • Vienela April 22, 2014 at 11:30 am

   inclin sa ii dau dreptate acelui cineva. Rar observa barbatii bijuteriile noastre, dar ai vazut ce mutre fac unele femei cand porti o bijuterie eleganta? :))))

 • Adriana April 7, 2014 at 10:01 am

  Am invăţat să iubesc bijuteriile prin pasiunea unei prietene care face opere de artă ca si cele de aici. Frumos!

  • Vienela April 22, 2014 at 11:31 am

   Mi-as dori si eu o prietena care sa imi ofere asemenea bijuterii… 🙂

 • Raluca M. April 10, 2014 at 7:26 am

  Picaturi de culoare! Clar trebuie sa imi reorganizez cutia de bijuterii si poate fac loc unei mici opere de arta!

  • Vienela April 22, 2014 at 11:31 am

   Mie mi-a ramas gandul la bratara aceasta si cred ca o voi comanda pana la urma…

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.