Adevăr sau provocare?

Sună ca o provocare? Chiar este! Pentru mine, în primul rând, însă puteți prelua și voi întrebările, dacă aveți chef să strigați lumii secrete până acum bine păzite. :)

1. Ce nu vă lipsește din frigider niciodată?

Gheața adunată în mormane. Deși la prima vedere pare că dețin o combină frigorifică, realitatea spune că am două congelatoare suprapuse.

2. Ce considerați sănătos din ce ați menționat la punctul 1?

Clar, faptul că alimentele congelate nu se strică prea ușor.

3. Care vă sunt cosmeticele/parfumurile preferate?

Sinceră să fiu, îmi place mult parfumul Tesori D’Oriente muschio bianco, însă cățelul meu are grijă permanent să îl acopere cu propriul său parfum. Acesta se simte preponderent în zilele ploioase și în cele caniculare.

4. Cine face în casa voastră cea mai multă curățenie și cine nu o păstrează?

Dacă mă întrebați pe mine, răspunsul e clar și rapid: sunt cea mai harnică femeie din casă (cum altfel, dacă sunt singura?). Soțul meu are capacitatea de a distruge toată munca mea în numai câteva clipe.

Dacă îl întrebați pe băiatul meu, vă spune că el este cel mai ordonat om din casă, iar părinții lui sunt cei mai dezordonați oameni din universul cunoscut.

5. Ce urâți să faceți într-o zi de sâmbătă?

Deși poate părea de-a dreptul incredibil celor care mă cunosc, în ultima vreme am descoperit că nu îmi mai place să stau pe facebook sâmbăta. Prefer să mă plimb și să mă întorc cu povești.

6. Ce vă face fericiți în viața de zi cu zi?

O bluză foarte subțire în zilele călduroase, o pereche de șosete flaușate în zilele de iarnă, o țigară alături de cafea, un like venit la timpul potrivit.

7. Ce fel de oameni preferați să aveți lângă voi?

Situația ideală? Oameni pe care să mă pot baza 100 %, oameni veseli, spirituali, deschiși la minte.

8. Care este primul lucru pe care îl faceți când vă treziți dimineața?

Pun cafetiera pe foc, aprind o țigară și deschid calculatorul.

9. Cât de mult timp v-ați dori să aveți disponibil pentru voi?

Cât mai mult, desigur. Atât de mult încât să pot aloca din el tuturor ființelor pe care le iubesc sau care au nevoie de mine.

10. Care sunt principiile voastre pentru o viață mai faină?

Principii? Mai are cineva curaj astăzi să se bată cu pumnul în piept că are principii? Nu aveți uneori impresia că tocmai oamenii fără principii au o viață faină?

În termeni blogosferici, aceasta este o leapșă (preluată de la Cristina). Dacă nu aveți chef să răspundeți la întrebări, puteți zăbovi o clipă numai pentru a-mi admira ținuta. Sau marea care, în acea zi, a fost numai a mea… :p

tinuta femeie

9 thoughts to “Adevăr sau provocare?”

 1. Vai, Vienela la cate as bifa ca tine. Am ajuns sa inteleg altfel lucrurile, după 3 ani de virtual, asa ca desi dispar de pe fb sau blog mereu, ma intorc bucuroasa pe aici, pentru zambete si povesti noi. Restul de uratenii sa le tina cine o vrea. Eu m-am distrat cu articolasul tau, asa ca va pup pe toti ai casei, cu mare drag și cred ca maine seara dau și eu, pe blog, raspunsuri la leapsa asta. Am senzatia ca va fi mai mult adevar, decat provocare, dar nu-i bai. Sa fie!

  1. A fost o vreme cand simteam ca nu am aer daca nu intram o ora pe internet. Stii deja. :) Acum ma minunez ca trece o zi intreaga in care nici nu imi amintesc ca exista internetul. Dar nu ma pot rupe de el… :)
   Abia astept sa citesc raspunsurile tale. :)

   1. ..știi, eu aveam animalutele cand mi-am facut cont pe fb și apoi blog. După ce am trecut de euforia blogului, de-l păzeam mai rau ca pe o comoara și n-as da senzatia aia pe nicio alta realizare de atunci incoace, m-am intors mereu la plimbat de catei, in timpul liber, sau incercand sa ma bucur de viata noastra impreuna. Si bine am facut, uite ca de mâzgălit cuvinte o fac când am chef, socializare la fel, doar cu intalnirile „face to face” stau rau, tot izolarea o prefer. Mor după pozele pe care le pui, mai nou. N-as fi crezut asa schimbare.

 2. Gheţa e prezenta mereu si in frigiderul nostru. :)
  :)) Oamenii fara principii sunt fericiti in nefericirea lor – nefericirea, insa, o constata altii doar raportandu-se la propriile principii. Cei fara principii nu au capacitatea de a constata doza de nefericire care-i urmareste. :) Noh! M-am invartit ca titirezul pe cant! (nu pe Kant) :)

Părerea ta e importantă pentru mine