Am acceptat cu inima strânsă de emoţie invitaţia pe care Elena mi-a făcut-o, de a bea o cafea cu gust de fashion. Era primul eveniment la care participam şi veneau multe nume mari din blogosfera feminină.
Am găsit un Bucureşti murdar, cu case vechi lăsate în paragină, deşi au o arhitectură uimitoare, ce nu ar trebui să se piardă. Abia când am ajuns la locul întâlnirii mi-am dat seama că nu am de ce să mă tem. Totul era organizat ca la carte pentru noua campanie Activia “Fă-ţi burtica să danseze!”, lansată de brandul Danone şi nu era pe acolo nici un lup care să mă mănânce.

Creatoarea Irina Markovits ne-a prezentat pe larg noile tendinţe în materie de îmbrăcăminte în marile capitale ale modei. Femeia modernă are nevoie să se simtă frumoasă, iar pentru asta trebuie să adopte un stil alimentar şi de viaţă sănătos, să fie bine îmbrăcată şi să aibă încredere în forţele proprii. Mi-au atras atenţia modelele alb-negru, dar şi croielile îndrăzneţe, ample, care se vor purta în 2013 la Londra.

Cu puţin timp înainte de a începe prezentarea, după câteva ezitări, mi-am luat inima în dinţi şi, alături de Alina m-am apropiat de masa unde o văzusem pe Nina, care m-a luat sub aripa ei ocrotitoare. Ne-am jucat ca nişte copii şi am scos din mânuţele noastre harnice o rochie drăguţă, căreia i-am făcut poze, sperând să inspire vreun mare creator de modă. :)) Problema este că Ionuţ nu găseşte cablul de date, aşa că îmi permit să fur poza făcută de Nina.

SAMSUNG

Revenind la eveniment, vreau să vă spun că a fost organizat pentru că noua campanie Activia se adresează femeii moderne şi are un concurs interesant, despre care puteţi afla mai multe intrând pe pagina de facebook, dacă nu aţi văzut încă reclama de la televizor şi din magazine. Cu bonurile care dovedesc că aţi cumpărat 14 produse Activia vă puteţi înscrie pe site sau prin sms la numărul 1843 până pe data de 17 februarie şi puteţi câştiga una dintre rochiţele create de cunoscutul designer Rhea Costa. Mai jos puteţi vedea cele 10 modele puse la bătaie, vă puteţi alege pe cea care vă place mai mult şi chiar o puteţi proba săptămâna aceasta în magazinele Real. Mie îmi place mult modelul din a treia poză.

Concursul se adresează atât femeilor, cărora rochiţa le va fi lucrată în mod particular, pe mărimea dorită, cât şi bărbaţilor care vor să ofere un cadou special soţiilor, prietenelor etc.

 După eveniment i-am făcut o vizită Ninei, i-am dat o mână de ajutor în atelierul de croitorie pe care îl are şi i-am ascultat poveştile. Are atât de multe şi descrie atât de frumos orice moment al vieţii, că nu te mai saturi ascultând-o. Timpul a trecut prea repede, dar am avut grijă să vorbesc despre ea acasă, până la 11 noaptea.