Urmeaza sa te mariti. Asta cu certitudine este cel mai important pas din viata ta si pe care astepti cu nerabdare sa il faci. Acesta este si motivul pentru care iti doresti ca amintirile din acea zi si noapte sa ramana vesnice. Asta se poate intampla doar atunci cand ai parte de un fotograf profesionist, capabil sa iti ofere la final cel mai mirific album foto.

Cu toate acestea, pentru a fi 100% sigura ca vei avea parte de albumul foto la care dintotdeauna ai visat, trebuie sa fii suficient de atenta la anumite detalii:

  1. Alege cu grija fotograful – sansele ca voi sa aveti cel mai frumos album foto de la nunta sunt mari, atat timp cat vei opta pentru o colaborare potrivita cu un fotograf profesionist. Tocmai de aceea, inainte de a semna un contract, asigura-te ca ai investigat bine piata.

Apeleaza la sfaturile prietenilor tai care au avut deja nunta si roaga-i sa iti faca o recomandare. In plus, analizeaza bine munca depusa de cei de care esti cu adevarat interesata. Daca pur si simplu adori capodoperele lor, cu certitudine ar trebui sa ii adaugi pe lista celor favoriti. Cei de la Jadoris sunt extrem de populari, de altfel, nu e de mirare asta, avand in vedere ca fotografii sunt pasionati de ceea ce fac, au experienta in domeniu si beneficiaza de cele mai moderne aparaturi.

fotografii-nunta

  1. Sa nu-ti fie jena sa-i spui fotografului cum doresti sa arate albumul in ansamblu – daca deja ai in gand o idee asupra stilului pe care ti-ar placea sa il aiba fotografiile, comunica-i asta si lui. Cu cat va avea mai multe informatii in ceea ce priveste preferinta ta, cu atat mai mari vor fi sansele de a avea parte la final de exact ceea ce ti-ai dorit de la bun inceput.
  2. Cu siguranta ai anumite preferinte in ceea ce priveste unghiul din care sa fii fotografiata. Nu ezita sa ii comunici astfel de detalii celui pe care il vei angaja la nunta, tocmai pentru ca rezultatul sa fie exact cel dorit de tine. Cu cat va avea mai multe informatii in ceea ce priveste maniera de realizare a pozelor, cu atat vor fi si sansele mai mari de a obtine exact ceea ce iti doresti.
  3. Cu siguranta vor fi destul de numeroase momentele in care veti realiza sedinta foto si nu vei mai avea idei in ceea ce priveste pozitia pe care sa o adopti in fata camerei. Tocmai de aceea, nu ezita sa ii ceri sfaturi fotografului pentru a te ajuta sa ai parte de albumul mult visat, parca sustras dintr-o poveste romantica.
  4. Fii intotdeauna relaxata, indiferent daca simti ca aparatul foto este indreptat asupra ta. Atunci cand esti agitata si oarecum stingherita de faptul ca ti se fac poze, aceasta atitudine va reiesi si din fotografii. De altfel, starea de spirit pe care o vei avea in timpul sedintei foto va fi extrem de vizibila in poze, drept urmare, fii intotdeauna naturala si ZAMBESTE din plin!

fotografii-nunta-1

Asadar, nu mai ramane decat sa analizezi munca celor de la Jadoris, sa te convingi ca sunt potriviti pentru nunta ta si sa te bucuri din plin de momentele frumoase din cadrul celui mai fericit eveniment din viata ta. Atat timp cat vei fi naturala si vei zambi, vei avea parte de cel mai frumos album foto la care nici macar n-ai fi visat.