Credeţi în puterea cifrelor de a aduce noroc? Aveţi un număr care vă este mai drag, despre care puteţi afirma că este numărul vostru norocos? Remarcasem acum vreo  30 de ani că cifra 4 apărea în momentele în care îmi era bine, aşa că mi-am însuşit-o. Am decis că 4 va fi cifra mea norocoasă. Acum aş vrea să văd în ce relaţii sunt cu cifra 5.

Are Alice un concurs pe blog care se încheie peste 5 zile. O campanie de 5 stele, după cum se exprimă ea. Câştigatorii vor avea şansa de a petrece un weekend la un hotel de 5 stele din Predeal. Pentru a intra în tragerea la sorţi trebuie să răspund unui număr de 5 întrebări.

1. Când ai fost ultima oară la munte?

Ultima dată am fost la Cheia, pe data de 5 (coincidenţă?) august 2012. Spre marea mea durere, anul trecut nu am reuşit să ajung la munte de câte ori mi-aş fi dorit. M-am lăsat acaparată de blog, de treburi legate de casă şi am tot amânat, până când a venit 2013.

2. Ai fost vreodată în Predeal? Care sunt cele 3 motive pentru care îţi doreşti să mergi acolo?

Doar o dată? La Predeal mi-am serbat majoratul, dacă se poate numi serbat faptul că m-am dus cu sora mea şi cu o prietenă, am mâncat o pizza şi am băut o bere în trei, apoi ne-am întors acasă. Dacă stau să mă gândesc mai bine, cred că am fost la Predeal de vreo 5 ori. :)) Eu sunt cam friguroasă de fel, dar pentru iubitorii sporturilor de iarnă, Predealul este raiul pe pământ.

3. Cum vezi tu un weekend petrecut la Predeal în doi?

Ca pe orice weekend petrecut la munte, în primul rând. Plimbări în natură, respirat aer curat, dureri musculare, veselie maximă, dormit ca un prunc (am ales şi aici să spun 5 chestii pe care le fac la munte). Citeasc acum pe wikipedia că staţiunea Predeal este recomandată pentru revigorarea organismelor slăbite. Oare despre mine şi despre hibernarea mea vorbeşte wikipedia?

4. Intră pe site-ul http://www.predeal-hotel.ro şi spune-mi 3 lucruri care îţi plac la Hotel Confort Suites 5* din Predeal.

Mi se cere să spun 3 lucruri, dar eu aleg să spun 5 (cine a citit până aici ştie de ce):

-Faptul că hotelul este decorat în stil libanez. Aşa am ocazia de a cunoaşte câte ceva despre această ţară aproape inexistentă pentru mine, la mai puţin de 80 de km de casă.

-Royal Suite, camera nupţială care îmbină luxul celor 5 stele cu relaxarea orientală. Văd în imaginile de pe site patul imens, baldachinul cu perdeluţele care dau o umbră de mister camerei, măsuţa simpatică la care mi-aş putea bea cafeaua  şi mai ales pereţii, cu forma lor deosebită, excentrică.

-Mă temeam de dureri musculare, dar de când am citit că hotelul Confort Suites oferă la sfârşitul fiecărei zile de vacanţă o şedinţă de masaj şi saună, am curaj să străbat toţi munţii din zonă.

-Piscina este aşezată într-un mediu care pare extras dintr-o poveste. Îmi place forma ei, îmi plac acele şezlonguri, îmi place această cameră imensă, cu stâlpii ei, cu luminatoarele ei, cu apa limpede.

-Culorile vesele şi îndrăzneţe din restaurant, dar şi preţurile nu foarte mari pentru cele 5 stele.

5. Hotelul are 3 oferte active! Care ţi se potriveşte cel mai mult?

            – Paşte 2013   — Every day is Valentine’s day  — Ski Predeal 2013
M-am gândit, m-am răzgândit, apoi m-am decis. De ce nu? Cu siguranţă cel mai bine mi se potriveşte cea de a doua, Everyday is Valentine’s day, pentru că îmi iubesc soţul în fiecare zi, în fiecare moment şi merităm un weekend romantic, cu petale de trandafiri, mic dejun în cameră si vin roşu de Toscana. :-P
Pariez că multe dintre fetele care intră pe aici ar alege acelaşi lucru, deşi pe 14 februarie am spus că nu ne trebuie inimioare de pluş şi petale de trandafiri. Dar sincer acum, câte dintre noi au avut ocazia de a se tolăni într-un pat plin de petale parfumate? Băieţii, atenţie la răspunsurile doamnelor! Aşa vă va fi uşor să alegeţi pe viitor dintre ofertele hotelului.