Cand vine vorba despre finisajele casei, putem spune ca am strabatut cale lunga de la celebrul chirpici. Acum avem tot felul de vopsele lavabile, cu aspect mat sau lucios, intr-o varietate de nuante sau de un alb imaculat ca zapada ce la o simpla stergere cu o carpa umeda arata ca noua.

Mai avem si vopsele hidrofobe, care au proprietati de preventie a aparitiei umezelii, mucegaiurilor, igrasiei si ciupercilor, vopsele decorative ca Stucco Veneziano, ce au efecte metalice si realizeaza un decor unic, practic o lume a posibilitatilor este in mainile noastre. Desigur ca nici exteriorul caselor nu trebuie neglijat, caci si acesta trebuie sa aiba un aspect placut. Iata top 3 tencuieli decorative de pe www.idealmix.ro pe care le poti aplica atat in interior, cat si la exterior.

Tencuiala decorativa Domus

Acest tip de tencuiala decorativa are o granulatie mica pe baza de rasini acrilice, carbonat de calciu si praf de marmura. Adera excelent si are o putere ridicata de acoperire. Dupa ce se usuca are o rezistenta mecanica sporita la uzura precum zgariere sau socuri, ofera rezistenta la mucegai, ciuperci, alge si alte microorganisme, este rezistenta la intemperii, saponificare si prezinta o durabilitate excelenta sub actiunea razelor UV. Suprafata pe care este aplicata trebuie sa fie curata, uscata, fara praf si sau urme de grasimi.

Tencuiala decorativa Domus Auto Clean

Aceasta tencuiala acrilica siliconata are efect de autocuratare si este armata cu fibre de polipropilena. Are aspect canelat/bob de orez si este confectionata pe baza de dispersii apoase, pigmenti, materiale de umplutura si aditivi siliconici. Este o varianta optima pentru cei care au copii, fiindca acestia au tendinta de a murdari destul de des peretii cand se joaca. Are permeabilitate la vapori de apa si este impermeabila la apa, durabila si elastica si prezinta aceleasi proprietati de rezistenta ca si Domus clasic.

Tencuiala decorativa Domus Quartz

Domus Quartz este o tencuiala decorativa mozaicata pe baza de rasini si cuart natural, avand o granulatie de pana la 1,8mm. Prezinta aceleasi proprietati de rezistenta la uzura si intemperii, usor de driscuit si se poate prepara in 24 de nuante. Aceasta tencuiala are un aspect deosebit si este ideala de aplicat pe soclu, arcade, coloane sau alte elemente speciale ale casei. Cu ajutorul acesteia se pot realiza pereti de decor.

Descopera si celelalte produse accesand www.idealmix.ro.

Contact:

+40 21 5395051

contact@idealmix.ro