Vara impune purtarea unui tip de incaltaminte potrivita sezonului. Este un stres in plus sa porti pantofi sau incaltaminte inchisa. De aceea sandalele sunt un strict necesar pana la urma. Insa nu orice tip de sandale iti vei dori, intocmai pentru ca toata lumea poarta astfel de incaltaminte. Sandalele Avarca sunt o optiune pe care ar trebui sa o ai in vedere.

Cand vine vorba de sandale Avarca le vei asocia automat cu stilul spaniolilor. Au o astfel de origine, au la baza un concept traditional, insa sunt desigur adaptate la stilurile moderne. Iti vei dori sa le porti pentru ca sunt un trend, pentru ca sunt comode si practic se recomanda de la sine.

Sandalele Avarca, un stil versatil

Mai ales daca esti genul de persoana practica, ce isi doreste sa nu complice situatia cu prea multe alegeri in materie de incaltaminte intocmai pentru a avea mereu o optiune, indiferent de tipul de vestimentatie, atunci sandalele Avarca sunt fara doar si poate pentru tine. Acestea pot fi o alegere pentru tinute elegante, caz in care poate ca ai dori sa alegi un design sofisticat, glitter spre exemplu, cu platforma de ce nu.

De asemenea, sunt disponibile si sandalele cu talpa joasa, unele simple, clasice. Acestea se potrivesc chiar si la plimbarile din parc sau la iesiri in oras. Cum spuneam, sunt versatile, adica potrivite oricand.

Potrivite pentru alegeri de tip matching

Daca esti genul de persoana pretentioasa care isi doreste mereu sa fie asortata cu partenerul sau de ce nu chiar si cu cel mic, atunci sandalele Avarca sunt clar pentru tine. Prin stilul lor acestea sunt potrivite atat pentru femei, cat si pentru barbati sau copii. Cel putin asta vei gasi in cadrul unui magazin de profil precum este sandale-avarca.ro.

Pentru ea un model clasic, simplu, stilul Morena denumit in cadrul colectiilor de la sandale-avarca.ro. Pentru el stilul Avarca clasic, acelasi lucru fiind disponibil si pentru copii. Ai deja imaginea completa, un look adorabil cand toti poarta acelasi stil. De asemenea, poti crea un matching style cu fetita ta, ideea de a purta un stil similar la seturile mama-fiica fac furori de ceva vreme, iar acum poti opta pentru asta si cand vine vorba de incaltaminte.

 Preturi prietenoase

Poate fi si acesta un motiv pentru care sandalele Avarca vor fi pe gustul tau. Nu poti ignora faptul ca sunt realizate din piele naturala, deci prezinta rezistenta si se bucura de tot ceea ce inseamna avantajele acestui tip de material. Vei observa ca dispune de cusaturi si daca aparent acestea sunt decorative, afla ca sunt si cu un efect practic, aceala de a spori rezistenta acestor sandale.

Cu optiuni de design dintre cele mai variate, poti spune ca au un pret rezonabil.

In cadrul magazinului mentionat vei gasi printuri interesante, sandale Avarca cu talpa joasa sau platforma. Pare greu de crezut ca nu iti vei gasi un stil potrivit tie. Poti incerca un stil in culori vibrante sau sa ramai in sfera clasica, simpla, monocroma. Poti incerca ceva pretentios, cum sunt sandalele stralucitoare. Ce ai alege?