Mă uit la foaia goală şi ea se uită la mine. Ar trebui să pregătesc o nouă ediţie a jocului Happy weekend, dar nu am tragere de inimă. Afară este înnorat, în casă era frig când m-am trezit,  am în faţă un teanc de facturi care aşteaptă să fie plătite, cafeaua a fost prea dulce şi apa prea rece. Bine că am prin calculator câteva poze de care să mă folosesc.

 

happy weekend

 

Veteranii de război au câteva drepturi în plus faţă de cetăţenii care au stat în case, la adăpost. Nu avem de ce să le contestăm, nu? Trebuie doar să aflăm din ce război s-a întors acest veteran, pentru a-i acorda toate onorurile.

 

scaun. veteran de razboi

 

Ai paradit roata din faţă a bicicletei şi nu ştii cu ce ai putea să o înlocuieşti? Sfatul meu este să te serveşti de trotineta copilului, pentru că el şi aşa nu o foloseste, ocupat fiind cu jocurile din calculator.

 

bicicleta

 

Chiar şi în pustietatea deşertului, omul vrea să se îngrijească, să ştie că este curat şi frumos. Pentru asta, în Maroc au fost amplasate din loc în loc chiuvete şi oglinzi.

chiuveta in maroc

 

Încă îi mai purtaţi ranchiună lui Hitler? Aţi vrea să vă răzbunaţi pentru toate relele pe care le-a făcut? Dacă suportaţi să îi vedeţi zilnic faţa sau dosul, îl puteţi transforma în perniţă de ace.

 

hitler

 

Mereu nemulţumiţi de reţetele medicale intraductibile? Spionii noştri au pus mâna pe lista care vă poate ajuta să aflaţi ce boală aveţi şi ce tratament trebuie să urmaţi.

 

Alfabet Medical

 

În rest, să ne bucurăm de imaginile vechi, în care soarele râdea la noi cu toţi dinţii şi ne înveselea viaţa.

 

culori

 

M-am trezit cam târziu şi m-am supărat de când am deschis calculatorul. Poate că mai târziu va ieşi soarele şi îmi voi reveni. Până atunci, să aveţi un weekend frumos!

Particip la jocul Happy weekend, găzduit de Elly. Astăzi, ediţia numărul 13 din 2013.