10 legi amuzante ale câinilor inventate de Bruno

10 legi amuzante ale câinilor inventate de Bruno. Viața de câine se desfășoară după reguli stricte, pe care toate aceste patrupede încearcă să le respecte întocmai. Puțini sunt umanii cu adevărat (ne)fericiți că pot înțelege fiecare lege și fiecare amendament stabilit de însuși zeul câinilor. Chiar mai puțini sunt cei care, deși umblă în doar două picioare, pot evita impactul. Aceste legi au efect asupra fiecărui microunivers.

Cele 10 legi ale lui Bruno, unicul, irepetabilul și mărețul zeul al câinilor

1.Dacă în univers rămâne un singur purice, fă-ți milă de el și nu îl lăsa singur. Adăpostește-l în blană, chiar dacă ești deparazitat. Ba chiar și dacă te știi alergic la ciupiturile sale.

2. Dacă ai de ales între a mânca bucate apetisante și a răbda de foame, alege întotdeauna a doua variantă. Numai așa îi vei putea vedeape umani milogindu-se de tine, îngenunchiați pe podele, cu palmele încărcate de comori.

3. Dacă e cald și soare, dormi cât poți de mult. Lenevește precum o pisică. Dacă plouă, tună, fulgeră, bate vântul, ninge, crapă pietrele de frig, vine sfârșitul lumii, din oră în oră cere-i umanului să te scoată afară, lăsându-l să creadă că îți vei ușura mațele.

banner

4. Dacă abia au fost schimbate așternuturile pe pat, nu rata ocazia. Aruncă-te acolo cu toate cele 24 de kilograme (sau câte ai) și cu tot praful adus de afară. Amprentele tale trebuie să rămână imprimate în culcușul umanilor, să știe clar cine e zeul.

5. Dacă întâlnești pe afară alți câini, nu te gudura pe lângă ei, ajutând umanul să se relaxeze. Nu. Ridică-te în două labe, latră, mârâie, saltă buza pentru a-ți arăta dantura impecabilă, zbârlește pe spate blana, să pari fioros.

Viața câinelui e scurtă, dar legile sunt legi

6. Dacă umanul vrea să doarmă, nu îl lăsa. Habar nu are că viața e scurtă și trebuie trăită la maxim. Linge-i ochii somnoroși, prinde-i cu dinții pielea subțire, strănută chiar lângă el. Dacă toate astea nu au efect, latră cât poți de tare.

7. Dacă ți se spune că ești un biet maidanez găsit la ghena de gunoi, călit de traiul dus în aer liber, nu crede. Îmbolnăvește-te de toate bolile câinești pentru a dovedi opusul.

8. Dacă ai castronul plin de boabe bune, ignoră-l și stai lângă umani în poziția șezi, cuminte, cu privire de milog. Nu au voie să mănânce nici măcar niște cartofi prăjiți dacă nu te satură pe tine întâi. După caz, poți încerca și să furi cel mai uscat colț de pâine sau cel mai învelit în grăsime os pentru a-l mânca în cel mai curat loc la casei.

9. Dacă primești o jucărie, nu te uita prea mult la ea, căci te poate fermeca. Înfige cu putere dinții, strânge de parcă de asta ar depinde viața ta. Smulge, fărâmă, rupe, aruncă. Să nu rămână nici umbra ei pe pământ și nimeni să nu-și amintească vreodată că a existat.

10. Dacă toate cele de mai sus nu au efecte vizibile, arată lumii că nu ești câine, ci om. Dormi numai în pat, numai dacă ai pernă sub cap și, nu în ultimul rând, scrie pe blog despre cele 10 legi date de…

                            Semnat, Zeul câinilor, mărețul Bruno.

 

petmart.ro

Dacă ai timp, poate vrei să citești și:

Nu uita că mă găsești și pe:

V-au plăcut cele 10 legi amuzante ale câinilor inventate de Bruno? Am să vă rog să le dați mai departe, să se distreze și alții.

Vă rog să nu confundați câinii din mitologie cu zeul câinilor ce astăzi călăuzește prin viață (și nu spre moarte) bipezi și patrupezi deopotrivă. Să nu încurcați un biet Anubis, Cerber sau Garm cu mărețul, nemaivăzutul, puternicul Bruno.

10 legi amuzante ale cainilor inventate de Bruno