Skip to main content

Vremea schimbarilor sau gazduire la webfactor

Din motive ce imi sunt doar partial clare, eu fiind total pe langa multi dintre termenii folositi in acest domeniu, astazi am ales sa imi las blogul pe mana celor de la in gazduire la webfactor.ro. Cum va decurge colaborarea dintre noi, ramane de vazut si de povestit. Eu sper sa fie bine. Ii multumesc Ninei pentru recomandare (pentru atat de multe trebuie sa ii multumesc Ninei mele dragi)! Iti multumesc si tie, Cristi, pentru tot sprijinul pe care mi l-ai oferit in acesti ani!

Daca nu ma veti gasi acasa o perioada, sa stiti ca sunt ocupata pana peste cap cu mutarea. 🙂

 bagaje

 

Update:

Mutarea s-a efectuat extrem de rapid, fara nici un fel de problema. Faptul ca blogul nu a fost functional timp de cateva zile, este numai si numai din vina mea. Am trimis pe mail backup-ul, insa nu am verificat daca a si ajuns. Abia sambata am aflat ca ei asteptau rabdatori sa trimit linkul pe care eu il credeam trimis… Asa incurcatura, doar eu puteam provoca…

Pentru ca mi-au fost alaturi pas cu pas, pentru ca mi-au explicat absolut orice am dorit, pentru ca s-au comportat exemplar, pentru profesionalismul de care au dat dovada, tin sa ii recomand oricui are nevoie de gazduire. Nina este multumita de webfactor.ro, Vienela este multumita, Hapi spune si ea ca este multumita… Mai aveti nevoie de dovezi?

Comments
 • Fairytale July 5, 2014 at 6:53 pm

  Interesant, multumim pentru informatii! Week-end frumos in continuare!

 • Sergiu July 6, 2014 at 5:43 am

  Ai trimis back-up-ul prin email?
  Interesant și „profesional”, n-am ce zice! :))

  Era mult mai ușor dacă le ofereai acces la cPanel și efectuau un remote transfer, era mult mai ușor. 🙂 Dar dacă ei au preferat calea mai grea și mai lungă… 😀

  Nu contează acum, bine că e totul în regulă și că blogul e OK. 🙂

 • Andra July 11, 2014 at 7:57 am

  Gazduirea si seriozitatea celor care ofera acest serviciu sunt, dupa mine, la fel de importante precum continutul blogului. Nu de alta dar degeaba ajungi sa ai cele mai faine articole daca infrastructura nu face fata. Caci la cele mai bune articole e de presupus si ca traficul si vanzoleala vizitatorilor sunt mari.

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.