Skip to main content

Mozaic pe sticlă

O idee pe zi! Sticla! Banala sticlă, cu care ne-am obișnuit atât de mult, încât nu îi mai acordăm atenția pe care o merită, trece prin multe transformări înainte de a ajunge în casele noastre, pură și elegantă. Dar chiar și după ce ajunge la noi, tot poate fi înfrumusețată, tot mai poate suferi transformări care să fascineze ochiul și sufletul.

Sticla de sticlă. Indiferent ce conținut a avut când ne-a intrat în casă, după ce se golește, sticla zboară la gunoi. Trecute sunt vremurile în care sticla era respectată, când omul păstra orice recipient de sticlă cu formă sau culoare deosebită, când sticlele, după golire, se întorceau, spălate, la fabrica-mamă. Românii sunt încă tineri, abia acum încep să învețe cu adevărat despre reciclare, despre selecție.

Și totuși, cum poate fi înfrumusețată o sticlă? Împodobind-o cu cioburi colorate, cu mărgele, cu orice nimic găsit prin casă, într-un mozaic unicat.

mozaic pe sticla

Comments
 • vavaly April 18, 2014 at 10:31 am

  mozaicul e una din tehnicile mele preferate. visez sa o si incerc la un moment dat 🙂

 • Badea Bianca April 19, 2014 at 12:12 pm

  Asta e o arta!

 • Alexandra April 19, 2014 at 1:26 pm

  Ce frumos! Răbdare îți trebuie ca să faci așa o minunăție. Și bineînțeles, sticlă. 😀

  Paște fericit, Vienela!

 • OchiiVerzi April 20, 2014 at 7:36 am

  Adevărat! Dacă este un personaj destul de priceput să o scoată în evidenţă, negreşit vor exista şi personaje care se vor bate pentru ea! :))) … Sărbători fericite, Vienela! Hristos a Înviat! :*

 • Constanta April 23, 2014 at 7:56 pm

  Mozaic pe sticla, arata foarte bine. Cu siguranta eu nu m-as pricepe sa fac asa ceva, drept pentru care nu-mi ramane decat sa admir operele altora.

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.