Skip to main content

Închiriază ușor în București

Puțini sunt cei care se pot lăuda că nu au avut niciodată nevoie să închirieze o cameră, o garsonieră, un apartament. Toți ceilalți știu cât de greu poți găsi ceea ce ai nevoie, atunci când ai nevoie, în zona în care ai nevoie, mai ales dacă nu vrei să te împiedici de intermediarii care aproape că dublează prețurile și așa destul de mari ale Bucureștiului. Trebuie să menționez că există și soluții la această problemă, pentru cei care au ”urechi de auzit” și care pot reține un nume de care vor mai auzi, un nume ce sigur își va face în curând un renume, pentru că ofera exact ceea ce un viitor chiriaș își poate dori. Rețineți numele inchiriazausor.ro, căci acolo veți putea găsi oricând anunțuri serioase, care să vă scape de alergătură, nervi și bani irosiți.

Cum se procedează, de fapt? Echipa inchiriazausor.ro sună fiecare anunț existent pe piața din București, verifică dacă acesta aparține direct proprietarului, completează detaliile ce lipsesc și le poziționează pe hartă în locația exactă. Pentru că este o echipă serioasă, ce vrea să dăinuie cât mai mult pe piață, practică o politică de transparență, afișând pe prima pagină tarifele percepute pentru pachetele de servicii pe care le oferă, tarife care par să fie foarte mici, în comparație cu avantajele ce le aduc. Pentru 6 euro, viitorul chiriaș are acces la toate contactele proprietarilor timp de trei zile, pentru 10 euro le poate vedea timp de 7 zile, iar pentru 25 de euro timp de 30 de zile.

Pentru a ușura munca tuturor, pe site se găsește un contract de închiriere ce poate fi descărcat și folosit, căci ”scopul platformei este acela de a facilita interacțiunea dintre proprietari și chiriași fără implicarea terților, platforma însăși devenind agentul imobiliar”. În permanență pe site sunt postate în jur de 450 de anunțuri, reactualizate la timp. De luni și până vineri sunt introduse toate anunțurile ce conțin oferte foarte bune, bune și decente, excluzând din start ofertele aberante postate de unii proprietari.

Mie mi se pare mai mult decât avantajoasă oferta celor de la inchiriazausor.ro și am convingerea că vestea va zbura cu repeziciune și lucrurile se vor aranja bine pentru toată lumea, căci într-un București atât de aglomerat este dificil să își găsești chirie fără să dai de intermediari, așa că ei, deși percep o mică taxă, par o oază de verdeață într-un deșert. De acum, este foarte ușor să închiriezi în București.

Comments
  • Javra May 10, 2014 at 11:23 pm

    Nu, nu sună toate ofertele din Bucureşti. Am pe piaţă un apartament pe care îl ofer spre închiriere de două săptămâni şi nu nu m-a sunat nimeni de la ei. Mai mult, în reclama pe care şi-o fac spun că orice client scapă de povara de a lucra cu agenţiile imobiliare, dar ei înşişi reprezintă o agenţie! Şi le percep banii clienţilor, înainte de a le arăta ceva şi indiferent dacă, la sfârşit, aceştia vor găsi ori nu ceva care să le convină.

  • silviu May 12, 2014 at 8:10 am

    Eu am inchiriat cu ei si mi s-a parut super. Chiar daca nu suna toate ofertele de pe piata pe site am gasit destule anunturi ca sa pot inchiria. Nu este ca o agentie, poti vedea toate ofertele de pe site, iar atunci cand iti convine ceva platesti o suma foarte mica din punctul meu de vedere. Am sunat destule oferte si nu am gasit nici o agentie. Daca nu ai fi putut vedea ofertele inainte sa platesti intradevar ar fi fost o problema, dar in conditiile de fata nu vad nimic gresit.

  • Post a comment

    Threaded commenting powered by interconnect/it code.