Skip to main content

Ciorba de perișoare

Luni s-a terminat ciorba de perișoare. Marți am avut sedință:
-Mai facem și noi o ciorbiță?
-De care?
-De pui.
-Nu, că nu îi place lui Ionuț.
-De afumătură.
-Nu, că nu mănâncă Vienela.
-De “bălării”.
-Nu, că se strâmbă Mihai.
-Ok, atunci hai să facem tot de perișoare.
-Daaa!
Ne-a plăcut atât de mult tuturor, că mai avem de câte o porție și gata. Ne pregătim de o nouă sedință.

PS 1: Povestea ciorbiței de perișoare a apărut inițial pe facebook, dar știu din experiență cât este de greu să regăsești ceva pe acolo, așa că am ales să o public (și) pe blog, spre neuitare.

PS 2: Acesta nu este un blog culinar, însă din când în când îmi amăgesc cititorii cu un cozonac, cu o negresă albă, cu un pește proaspăt prins.

Comments
  • cristina dragomir April 3, 2016 at 9:21 pm

    se lasa tot cu ciorba de perisoare?

    • Vienela April 5, 2016 at 6:19 am

      Clar! Pana vine caldura cea mare, cand trecem pe regim de rosii cu branza. :))))

  • Post a comment

    Threaded commenting powered by interconnect/it code.