Skip to main content

Bilanţ

Sunt sigură că mulţi dintre voi se întreabă ce se mai aude cu campania vALLuntar 2, despre care am tot scris pe aici. Campania s-a încheiat pe data de 23 martie, dar eu am aşteptat  rezultatele numărătorii, pentru a vă spune exact care este bilanţul. Aşadar, campania a avut succes. S-au citit 522 de cărţi, s-au adunat 10607 comentarii şi se vor planta 632 de copaci.

Campania şi-a propus să promoveze lectura şi voluntariatul. Îmi place să cred că a reuşit, că oameniilor le-au plăcut cărţile primite şi că îi vor încuraja pe alţii, la rândul lor, să citească. Sper din toată inima că se vor aduna destui voluntari sâmbătă, 6 aprilie, la Snagov, începând cu ora 9,00, pentru a da o mână de ajutor la plantarea puieţilor de stejar roşu, puşi la dispoziţie de către ROMSILVA.

Au fost bloggeri care au ales să îşi planteze singuri copacii, dar tot rămân destui pentru la Snagov. Echipa editurii ALL pune la dispoziţia celor interesaţi transport din Bucureşti şi instrumente de lucru. Vor fi acolo şi specialişti de la ROMSILVA. Găsiţi detalii pe blogul editurii. Mă bate gândul să dau şi eu o mână de ajutor, deşi ştiu de pe acum că îmi va fi cam greu de la Ploieşti.

Ce mi-a plăcut la această campanie? Mi-a plăcut faptul că am avut posibilitatea de a citi câteva cărţi care îmi făceau cu ochiul, să citesc recenzii ale unor cărţi de care nu auzisem până atunci şi să cunosc mulţi bloggeri, pe care sper să am timp să îi mai vizitez. În afară de toate astea, mult de tot mi-a plăcut faptul că cititorii mei sunt oameni sinceri, care nu s-au sfiit să îşi spună părerea despre cărţile alese de mine, despre scriitori sau despre recenziile făcute.

Mă bucur că nu am primit doar comentarii sterpe sau elogioase, că aşa cuvintele cititorilor mei vor ajunge la editură, că vor putea afla ce gândeşte “piaţa”. Cu ajutorul vostru am reuşit să strâng neaşteptat de mulţi copăcei. Vă mulţumesc încă o dată tuturor! Mulţumesc Editurii ALL, care mi-a permis să particip la această campanie! Şi o aştept pe următoarea… :))

Comments
 • mixy March 28, 2013 at 2:50 pm

  500 din copăcei vin de la tine, nu ? 🙂

  • Vienela March 28, 2013 at 2:57 pm

   Da, si imi fac padurea mea. Te voi chema sa faci pe Robin Hood in ea. :))

   • Rolling Ideas March 28, 2013 at 3:03 pm

    Dar musai să poarte izmene din alea mulate :))

    • Vienela March 28, 2013 at 3:06 pm

     Nu mi-ar mai trebui nimic… As muri de ras, mai ales daca ar avea si arcul in mana! :))

     • mixy March 29, 2013 at 11:55 am

      În izmene și cu praștie nu merge? Izmană găsesc, dar arc mai ba…

 • simsim March 28, 2013 at 2:53 pm

  felicitari pentru implicare..si pentru mine a contat foarte mult faptul ca am descoperit carti noi si bloguri faine:)

  • Vienela March 28, 2013 at 2:58 pm

   Felicitari si tie, Simona! Cred ca ai fost cea mai cea in aceasta campanie!

 • Sonia March 28, 2013 at 6:06 pm

  Felicitări Vienela.

 • Mirela March 28, 2013 at 7:31 pm

  Te felicit și mă bucur, ești o demnă proprietară de pădurice! 🙂

 • IanculescuHimself March 28, 2013 at 4:42 pm

  MIe mi se pare o campanie exceptionala. Asa pac pac sa se planteze 600 de copaci nu este o chestiune iesita din comun. Dar comparata cu situatia reala din Romania, putini sunt cei care se pot mandri cu faptul ca au plantat un copac.

  Jos palaria pentru ALL.

 • Andra March 28, 2013 at 5:05 pm

  Felicitari pentru participare si pentru toate articolele minunate. Si eu abia astept sa imi primesc copaceii si sa ii plantez la bunica mea 😀

 • javra March 28, 2013 at 5:24 pm

  Bine că s-au găsit câţiva cititori inimoşi, dar asta-i doar o picătură din oceanul de copaci care ar trebui plantaţi, după dezastrul care s-a făcut în pădurile româneşti.
  Oricum, tu ţi-ai făcut benevol munca, ceea ce nu-i puţin lucru.

 • Ghindaa March 28, 2013 at 6:17 pm

  Bravo! Mai ales ca recenziile cartilor iti iau destul timp sa le faci.Deci ai dat din timpul tau pt acesti copaci.La anul o sa imi fac si eu padurea mea.Sa vedem cine o sa fie mai Robin Hood?.Unul mai Robin Hood ca altul…sau ca alta

 • cotos March 28, 2013 at 8:49 pm

  Felicitari..Mi-a facut placere sa citesc atatea recenzii. Ma bucur ca s-a citit si ma bucur in mod special pentru copaceii plantati.

 • Vladimir March 28, 2013 at 9:55 pm

  Parca vad ca atunci cand lucratorii de la Romsilva vor planta copacii tai, ghidati de cravasa sau pisica cu noua cozi a lucratoarelor de la All, vor gandi “blestemata fie Vienela, SEO-ul ei si traficul ma-sii, in vecii vecilor amin!”. Sau pe scurt, aia mai atei iti vor zice ceva de morti, anafuri, grijanii, mama, preot personal, biserica, cristelnita si diferite organe :D.

 • […] 5 – Vienela, cu 15 […]

 • Andera Y March 29, 2013 at 10:39 am

  Felicitaaari! A fost intr-adevar o campanie frumoasa si utila si sper ca vor mai fi si altele asemanatoare pe viitor. 🙂

 • aA March 29, 2013 at 2:42 pm

  o campanie frumoasa si utila de ambele parti. sper sa mai fie, sa mai citim carti si recenzii… si sa plantam! 🙂

 • coco March 29, 2013 at 5:14 pm

  eu abia astept sa-i primesc , am unde sa-i pun si o sa-i am in fata ochilor mereu 🙂

 • elly weiss March 31, 2013 at 5:34 am

  Eu am preferat sa-i stiu intr-o padurice, cu fratii lor. Vor fi mai puternici impreuna. 🙂

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.